Her er de norske prisene - dette er alt du må vite om Galaxy S10 og den nye klokka
Samsung Galaxy S10 lanseres tidlig i mars.

Annonse


Her er de norske prisene – dette er alt du må vite om Galaxy S10, klokkene og Galaxy Buds

Endelig har Samsung avslørt S10-serien, selv om Fold selvsagt stjal showet.

Priser

Galaxy S10, Galaxy S10+ og Galaxy S10e vil være tilgjengelig i butikker fra og med 8. mars 2019 på utvalgte markeder.

Veiledende priser er:

 • 9 490 NOK for Galaxy S10,
 • 7 990 NOK for Galaxy S10e
 • 10 490 NOK for S10+128 GB,
 • 12 990 NOK for Galaxy S10+ 512GB
 • 16 790 NOK for 1TB

Forhåndssalget starter den 21. Febuar 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ITavisen (@itavisen.no) on

CPU:

 • 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz) 8nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz) *Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør

Annonse
https://www.youtube.com/watch?v=ZCfgkIyD9g0

Under følger Samsungs pressemelding.

Dette melder Samsung

“Galaxy S10 er utviklet for de som er ute etter en flaggskiptelefon med kraftig ytelse. Galaxy S10+ tar hver tekniske spesifikasjon til det ytterste, både når det gjelder skjerm, kamera og ytelse.

Galaxy S10e er utviklet for de som vil ha det viktigste fra en premium smarttelefon i et kompakt design med flat skjerm. Galaxy S10-serien tilbyr forbrukere den nye Dynamic AMOLED-skjermen, neste generasjons kamera og intelligent ytelse for flere valgmuligheter, og setter en ny standard for hva vi kan forvente oss av en smarttelefon i dag. ”

– Siden den første lanseringen for ti år siden har Galaxy S-serien tilbudt forbrukere de seneste teknologiske innovasjonene, og samtidig gitt dem muligheten til å velge en telefon som passer for den enkelte. Galaxy S10 bygger videre på dette, samtidig som vi har tatt det et steg videre hva gjelder innovasjon innen skjerm, kamera og ytelse. Den nye Galaxy S-serien byr på tre ulike modeller tilpasset alle typer forbrukere, sier Even Amdal, sjef i Samsung Norge.

– Beste skjerm noen sinne

“Med Galaxy S10 introduseres Samsungs beste skjermteknologi noensinne, og den første av sitt slag, gjennom Dynamic AMOLED Display med Full Screen Experience og Ultrasonic fingeravtrykksensor. Som den første HDR10+-sertifiserte telefonen tilbyr Galaxy S10 et større spekter av dynamiske fargevariasjoner, for mer realistiske bilder. Dynamic AMOLED-skjermen på Galaxy S10 er også VDE-sertifisert for klarere farger og for sin kontrast med dypere svart farge og lysere hvit farge.”

“At Galaxy S10 er verifisert av DisplayMate betyr også at brukeren kan nyte presise farger, selv i sterkt sollys. Den TÜV Rheinland-sertifiserte[4] skjermen Dynamic AMOLED reduserer til og med blått lys uten å gå på kompromiss med bildekvaltiet eller måtte legge på filtre.”

“Som resultat av en nyskapende designutvikling har Galaxy S10 den unike skjermteknologien Infinity-O, som inneholder en rekke sensorer og kamerateknologi gjennom et hull i skjermen. Dermed kan brukeren oppleve maksimal skjermytelse med minimal distraksjon.”

“Med Dynamic AMOLED-skjerm er Galaxy S10, som den første av sitt slag, utrustet med Ultrasonic fingeravtrykksensor. Til forskjell fra tidligere løsninger som leser av i 2D[5], leser Ultrasonic-scanneren brukerens fysiske fingeravtrykk i 3D-konturer for økt sikkerhet. Som første teknologi med sertifisert FIDO Alliance Biometric Component tar Galaxy S10 biometrisk autentisering til et nytt nivå.”

– Profesjonelt kamera

For å bygge videre på Samsungs kamerainnovasjon med Dual Pixel og Dual Aperture, introduserer Galaxy S10 ny kamerateknologi og avansert intelligens, som gjør det lettere å ta episke bilder og videoer.

 • Ultravidvinkel-linse: Som den første i S-serien har Galaxy S10 en ultravidvinkel-linse som, i likhet med det menneskelige øyet, fanger 123 grader. Perfekt til å fotografere landskap, store panoramabilder eller få plass til hele familien i ett og samme bilde.
 • Superstabil videoinnspilling i høyeste kvalitet: Galaxy S10 tilbyr stabil innspilling gjennom å kombinere optisk og digital stabiliseringsteknologi. Enten brukeren danser i et hav av mennesker på en fantastisk konsert eller forsøker å fange detaljene under en kupert sykkeltur, så hjelper teknologien deg til å fange hver eneste opplevelse. Både kameraet foran og bak kan spille inn i UHD-kvalitet, mens det bakre kameraet kan spille inn i HDR10+, og er det første av sitt slag på markedet.
 • AI-kamera: Galaxy S10 gjør allerede smarte funksjoner enda smartere og sikrere gjennom en NPU (Neural Processing Unit), slik at du kan ta profesjonelle bilder verdt å dele uten å behøve å måtte gjøre avanserte innstillinger manuelt. Takket være NPU kan Scene Optimizer nå gjenkjenne og være mer presis når den bearbeider flere scener enn noen gang tidligere. Sammen med Shot Suggestion, tilbyr Galaxy S10 flere automatiske anbefalinger for bedre bildekomposisjon.

Intelligent ytelse får frem det beste i telefonen

Galaxy S10 er utviklet med hardware i toppklasse, samt software med maskinlæring, for å bli Samsungs smarteste enhet hittil – fra helt nye muligheter til å dele strøm trådløst til AI-drevet ytelsesforbedring og intelligent WiFi.

 • Trådløs batterideling: Med Galaxy S10 introduserer Samsung nå trådløs batterideling, som gjør det enkelt å lade Qi-sertifiserte enheter. Galaxy S10 kan trådløst lade smartklokker og trådløse ørepropper. Den kan til og med lade seg selv og andre enheter samtidig via trådløs batterideling når den er koblet til en vanlig lader. Dermed behøver man ikke ha med seg andre ladere på reisen.
 • Intelligent ytelse: Den nye AI-softwaren i Galaxy S10 optimerer automatisk batteri, CPU, RAM og til og med enhetens temperatur, basert på hvordan man bruker telefonen. Telefonen fortsetter til og med å lære seg å bli mer effektiv ettersom den brukes. Gjennom å dra nytte av mulighetene med AI kan Galaxy S10 lære når man bruker sine favoritt-apper mest og dermed starte dem raskere.
 • Intelligent WiFi: Galaxy S10 kommer med intelligent WiFi som gjør at bytte mellom 4G og WiFi kan skje sikkert og uten forstyrrelser, samtidig som den kan advare mot usikre WiFi-tilkoblinger. Galaxy S10 støtter også den nye standarden WiFi 6, som gjør ytelsen bedre ved tilkobling til en kompatibel router.
 • Bixby Routines: På Galaxy S10 automatiserer Bixby brukerens rutiner og kommer med tilpassede forslag for å gjøre livet litt lettere. Med forhåndsinnstilte og personlige rutiner som baseres på hva du vanligvis gjør, for eksempel bilruter eller kveldsrutiner, kan Galaxy S10 automatisk minske antallet ganger brukeren trenger å trykke på telefonen, og spare dyrebar tid hver eneste dag.

Det beste kommer som standard: Galaxys fundament og neste nivå av økosystem

Galaxy S10-familien kommer med alt og litt til av det brukeren har forventet fra Galaxy S-serien – som inkluderer Fast Wireless Charging 2.0, IP68 vann- og støvbestandighet, neste generasjons prosessor og Samsung-tjenester, slik som Bixby, Samsung Health, Samsung Pay og Samsung DeX. Brukere kommer til å få den største langringskapasiteten noensinne på en Galaxy-mobil, der S10+ har opptil 1 TB innebygget lagring med 12GB i RAM samt mulighet for å legge til ytterligere 512GB med microSD for opptil 1.5TB lagring.

 • Hurtighet: Galaxy S10 gir brukeren mulighet til å få tilgang til neste generasjons WiFi 6, som gir prioritert og fire ganger raskere tilgang til WiFi sammenlignet med andre brukere i folketette nettverksmiljøer, for eksempel på flyplasser. For første gang noensinne kan brukere oppleve rask 4G for nedlasting og surfing opptil 2.0 Gbps.
 • Gaming: Galaxy S10 er utviklet for en best mulig spillopplevelse, med innebygget AI-basert kjølesystem. Det er til og med den første mobile enheten som er optimalisert for spill skapt gjennom plattformen Unity.
 • Sikkerhet: Galaxy S10 kommer også med den innebygde sikkerhetsplattformen Samsung Knox, samt sikker hardware for lagring, som gjør at du kan beskytte dine private passord med støtte for blockchain-sikkerhet.

Den nye æra av 5G starter nå

I påvente av at infrastrukturen skal bli klar for 5G har Samsung skapt Galaxy S10 5G, hvor lanseringen i Norden avhenger av nettverksutviklingen. Galaxy S10 5G er for den som vil ha alt og litt til, og som vil være klar for neste generasjons raske tilkobling og krevende funksjoner.

Akkurat som for 2G, 3G og 4G, driver Samsung utviklingen frem mot 5G. Med Samsung s10 5G kan forbrukere som er koblet til et 5G-nettverk laste ned hele sesonger av TV-serier på minutter, spille grafikk-krevende spill via skyen med minimal forsinkelse, nyte forbedrede VR- og AR-opplevelser, eller holde kontakten med nære og kjære gjennom videosamtaler i 4K-oppløsning. For å virkelig dra nytte av alt som 5G tilbyr er Galaxy S10 5G utrustet med den største skjermen noensinne i Galaxy S-seriens historie, med 6.7” Infinity-O Display, kamera med 3D-dybde for å fange 3D-bilder forbedret av Video Live Focus og Quick Measure, samt et batteri på 4,500mAh med hurtiglading på 25W.

Galaxy S10 og Galaxy S10+ vil være tilgjengelig i fargene Prism White og Prism Black, og Galaxy S10e i fargene Prism White, Prism Black og Prism Green. Galaxy S10+ 512GB og 1 TB kommer i nytt premium-materiale kalt Ceramic Black.

Samsungs tilbehørs-produkter

Samsung Galaxy Buds kommer i butikker den 29. mars i fargene Svart og Hvit med en veiledende pris på 1 590 NOK.

– Flere og flere er opptatt av egen helse når de tar valg i hverdagen, og nettopp derfor finnes det også et behov for produkter som forenkler og hjelper en til å oppnå en aktiv og sunn hverdag. Alle velger ulike veier for å oppnå sine helsemål og vi er sikre på at disse nye produktene kan hjelpe mange til å gjøre nettopp dette, sier Øyvind Aasen,salgssjef for wearables i Samsung Norge.

Galaxy Watch Active: Tren med stil

Samsungs nye klokke.
Samsungs nye klokke.

Hverdagshelse innebærer mer enn bare å telle trinn. Galaxy Watch Active har en helhetlig tilnærming til de viktigste delene som utgjør en god helse. Ved å måle trening, søvn, stress og velvære blir klokken mer en personlig livsstilstrener enn et måleutstyr. Den kombinerer det beste fra tidligere Galaxy Watch-modeller med nye forfinede funksjoner, design i metall og en smidig størrelse på 40mm. Den runde urskiven er av Gorilla® Glass klasse 3, og møter kravet til kvalitet og holdbarhet.

 • Sinnsro hver dag – å håndtere stress bør ikke skape mer stress. Funksjonen Stress Tracker hjelper brukeren til å enklere måle og oppdage stress.
 • Mål din fremgang – i klokken finnes 39 målbare aktiviteter og klokken oppdater automatisk når kroppen setter i gang.
 • Design tilpasset din personlige stil – for å passe til forbrukerens personlige stil kommer Galaxy Watch Active i tre farger: Sølv, Svart og Rose Gold, og med mulighet for å bytte ut klokkeremmen med standardremmer på 20mm, som finnes i vanlige klokkebutikker.

Galaxy Watch Active byr på coaching i sanntid og fungerer både med Android og iOS. Den måler innendørs- og utendøsaktiviteter sammen med treningsapplikasjoner fra Under Armour og Strava. Med Spotify Offline i klokken har man alltid musikk tilgjengelig, selv uten telefon. Galaxy Watch Active kommer med talestyring, og ved hjelp av Bixby er det mulig å både ringe og skrive meldinger uten å måtte ta frem telefonen.

Galaxy Watch kommer i butikk den 22. mars i fargene Silver, Svart og Rose Gold med en veiledende pris på 2 490 NOK.

Galaxy Fit og Galaxy Fit essential: Hverdagsmosjon for alle

Galaxy Fit og Galaxy Fit eessential er laget for alle, fra maratonløperen til hverdagsmosjonisten. Begge aktivitetsbåndene veier lite, passer til det meste og varer gjennom hele uken. Galaxy Fit og Galaxy Fit essential begynner å måle din aktivitet når du går, løper, sykler, ror eller starter en time med crosstraining[1]. Brukeren kan til og med velge blant mer enn 90 målbare aktiviteter i telefonen gjennom Samsung Health app – som Galaxy Fit og Galaxy Fit essential deretter starter å måle automatisk.

Synkroniser Galaxy Fit mot en smarttelefon for å motta påminnelser og meldinger og få full kontroll. Få oversikt over alarm, kalender og været – uten å måtte røre telefonen. Begge aktivitietsbåndene er vannresistente i henhold til 5ATM[2] og kan brukes i dusjen eller bassenget. De kan også måle brukerens søvn (Galaxy Fit og Galaxy Fit essential) og stressnivå (Galaxy Fit), alt for at du skal kunne få et bedre overblikk over din egen helse i hverdagen.

Samsung Galaxy Fit og Galaxy Fit essential har salgsstart i slutten av april. Galaxy Fit kommer i fargene Svart og Sølv med en veiledende pris på 999 NOK. Galaxy Fit essential kommer i fargene Svart og Hvit med en veiledende pris på 499 NOK.

Galaxy Buds: Din nye hverdagskompis

Galaxy Buds gir brukeren en responsiv og oppkoblet opplevelse hvor enn man er på vei. De er enkle å bruke, har en behagelig form med klar og smart lyd fra AKG. Takket være det forminskede desginet på hodetelefonetuiet er det nå enklere å ta dem med seg på farten. Med Enhanced Ambient Sound gjør Galaxy Buds brukeren oppmerksom på sine omgivelser, samtidig som det går an å prate i telefonen eller høre på musikk. Den adaptive mikrofonen har en intern og ytre lydabsorberingsevne slik at man enkelt kan kommunisere i både høylytte og rolige omgivelser.

Med opptil seks timers Bluetooth-streaming og fem timers samtaletid kan Galaxy Buds følge deg gjennom hele dagen. I tillegg holder en lading fra det kompakte etuiet i opptil syv timers bruk utover de seks timene som allerede er i hodetelefonene. Etuiet gir Galaxy Buds 1.7 timers batteritid på en 15 minutters hurtiglading. I tillegg til trådløs lading, kan brukeren gjennom trådløs batterideling også hurtiglade øreproppene på baksiden av Galaxy S10-serien.

Galaxy Buds kan integreres med Bixby på de nyeste Galaxy-enhetene slik at brukeren enkelt og raskt kan få tilgang til sin intelligente assistent uten å måtte ta frem telefonen. Bruk stemmen for å ringe, sende meldinger eller få oversikt over batteritiden direkte i Galaxy Buds.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse