Shawn Layden synes Sony burde satse mer på onlinespill fremfor historiespill.
Shawn Layden synes Sony burde satse mer på onlinespill fremfor historiespill.

Annonse


Denne mannen er dårlige nyheter for deg som liker historiedrevne spill

Om du har fulgt med på gaming-verden de siste par årene så har du garantert lagt merke til at Sony har vært meget offensive i utvikling av en rekke gode, eksklusive og historiedrevne spill til PlayStation. Om den tidligere sjefen i Sony Interactive Entertainment får det som han vil så blir det mindre av dette fremover.

– Multiplayer er en svakhet i Sony

Shawn Layden er i dag styremedlem i SIE Worldwide Studios og har vært litt aktiv i nyhetsbildet den siste tiden. Under et nylig intervju med Business Insider ble han spurt om Sonys svakheter, hvor han hadde et kort og konsist svar: multiplayer i spill.

For å utdype svaret sitt så kom det fram at han snakket om “multiplayer” i den forstand man prater om spilling over nettet, kontra samarbeidsspill i coop-modus, på den tradisjonelle måten:

“Coop-spill er en kategori jeg kan se for meg at hele bransjen ser tilbake på og lar seg inspirere av. Vi har det i enkelte sport- og racingspill, men ikke ellers.

Men jeg referer til online-spill som GTA Online, Call of Duty, Fortnite og andre tilsvarende opplevelser. Vi har satset veldig stort på historiedrevne spill, men ikke nok på multiplayer.”

Blir mer aktive fremover

Layden avslutter med at man kan forvente å se mye mer på online-arenaen i tiden som kommer, noe som utvilsomt kan resultere i konsekvenser for eventuelle historiespill som vi den siste tiden har blitt vant til at Sony fokuserer på, etter lansering av spill som Horizon Zero Dawn og God of War.

Annonse
Hva foretrekker du – historiedrevne spill eller onlinespill?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse