Ifølge Imran Khan skal Nintendo jobbe med et nytt spill som tidligere har vært i utvikling men som ble droppet.
Ifølge Imran Khan skal Nintendo jobbe med et nytt spill som tidligere har vært i utvikling men som ble droppet.

Annonse


Planlegger gjenopplivning av “død” tittel

Ifølge flere medier skal Nintendo være på vei til å gjenopplive et storspill som tidligere har vært under arbeid men som på et tidspunkt ble kansellert.

Spekulerer i hvilket spill det kan være

Det hele stammer fra et arrangement der Imran Khan fra Game Informer deltok, og hvor han er sitert på at Nintendo holder på å hente tilbake et spill som folk trodde var dødt og som ikke lenger var forventet av spillerne. Selve navnet på spillet ble aldri avslørt av Khan, men skal ha fremstått veldig seriøs, og dessuten sikker på at Nintendo har reelle planer om å hente det tilbake.

Entusiaster i Nintendo-tråden på Reddit har spekulert i hvilket spill det kan være, og på spøkefullt vis er det inntil videre generell enighet i at det er Wii Sports Resort 2 det er snakk om. Kommenter gjerne under hvilket spill du tror Nintendo satser på.

Ikke forvent Kingdom Hearts III

I andre Nintendo-nyheter har også den samme Imran Khan i Game Informer fortalt at det er usannsynlig å forvente Kingdom Hearts III på Switch. Ifølge Khan er det mer naturlig å se frem til at eldre spill i serien blir pyntet på og lansert til hybridkonsollen.

Kilde:
Nintendo Life

Annonse