Redigeringsknappen kan erstattes med en funksjon for å avklare ting i den opprinnelige Twitter-meldingen.
Redigeringsknappen kan erstattes med en funksjon for å avklare ting i den opprinnelige Twitter-meldingen.

Annonse


Glem “rediger”-knappen, Twitter-sjefen har en annen idé

I et intervju med Joe Rogan fortalte Twitter-sjefen nylig at Twitter vurderer å gjøre det mulig med redigering av Twitter-meldinger hvor man kan se den originale ved siden av endringene som er gjort.

Avklaring av meldinger

Under et arrangement var tonen litt annerledes, og Jack Dorsey prater i stedet om en “clarify“-funksjon der man heller kan gå tilbake til eldre Twitter-meldinger for å legge til en forklaring eller en avklaring.

Funksjonen kan være genial i tilfeller hvor man har skrevet en melding på plattformen som har gått viralt men som for eksempel kan misforstås på et vis. Med den nye funksjonen kan slike situasjoner enkelt unngås ved en avklaring som bevarer den originale meldingen i tillegg.

Gir bedre bilde av konteksten

Twitter-sjefen selv forklarte et en slik funksjon gjenoppliver en melding på plattformen samtidig som det legger til mer kontekst, men forteller samtidig at det ikke er noen garanti for at funksjonen introduseres. Det ville uansett ikke vært den første funksjonen som det prates om og som aldri implementeres: redigering har vært foreslått i flere år uten at det sosiale mediet har innført det.

Annonse
Hva ønsker du på Twitter – redigeringsknapp eller avklaring?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse