"Dog Mode" gjør alt lettere for deg, hunden din og bekymrede forbipasserende.
"Dog Mode" gjør alt lettere for deg, hunden din og bekymrede forbipasserende.

Annonse


Hundemodus lanseres til alle Tesla-modeller

Tesla lanserer endelig hundemodusen det har vært prat om en stund, funksjonen sørger for at hunden er trygg og komfortabel inne i bilen mens eieren ikke er til stede.

Oppgradert funksjon

Selskapet har fra før av gjort endringer til programvaren for å gjøre det tryggere for både barn og dyr å oppholde seg i bilen etter at “Cabin Overheat Protection”-funksjonen, men etter lengre tids ønsker fra Tesla-eiere så har selskapet oppgradert denne funksjonen til å være ekstra hundevennlig:

Slik aktiverer du

Funksjonen setter bilens temperatur til det mest optimale i forhold til utendørs temperatur, i tillegg til å signalisere overfor folk som går forbi at det ikke er noenting å bekymre seg for ved at skjermen i bilen aktiverer en betryggende melding sammen med visning av innetemperatur.

Annonse


Når funksjonen blir tilgjengelig en gang i disse dager så kan du aktivere den ved å trykke vifteikonet nederst på skjermen når bilen er parkert, og deretter setter du “Keep Climate On” til “DOG” hvorpå funksjonen står aktivert til du kommer tilbake. Dersom bilen går lavere enn 20 prosent strøm så får du en varsel på telefonen.

Kilde:
Electrek

Annonse