Folk har sett seg grundig lei av spillere med dårlig oppførsel i Red Dead Online, nå prøver Rockstar å ordne opp.
Folk har sett seg grundig lei av spillere med dårlig oppførsel i Red Dead Online, nå prøver Rockstar å ordne opp.

Annonse


Slik skal de ødelegge for plagsomme spillere

Siden lansering i november har problemene i Red Dead Online hopet seg opp, noe spillerne har gitt klart uttrykk for: blant problemene har vært økonomien i spillet, mangelen på oppdrag og plagsomme medspillere.

Oppdatering i slutten av måneden

Nå forteller Rockstar Games at spillet får en oppdatering den 26. februar, hvor de til hensikt å rette noen av problemene:

Ønsker ikke dårlig oppførsel

Det er en rekke ting Rockstar Games forsøker å rette opp i med oppdateringen, men det som virker å ha fått mest prioritet er ødeleggende og plagsom oppførsel hos enkelte spillere, eksempelvis de som er av typen til å jakte ned enkelte for å drepe dem for å ha det moro. Blant tiltakene for å motvirke slik oppførsel er endringer til oversikten som viser markører hvor folk befinner seg. Markørene blir ikke synlige med mindre man er nærme spilleren, og om du er lengre unna enn dette så vil markøren kun dukke opp dersom du fyrer av et våpen.

Annonse


Dessuten kommer det et nytt system som viser når noen spillere er særlig aggressive: jo mer aggressiv, desto synligere blir markøren tilhørende denne personen, som i tillegg blir mørkere og mørkere avhengig av aggressivitetsnivået. Det som påvirker nivået er hvorvidt spilleren angriper spillere og/eller hester utenfor oppdrag eller eventer.

Nytt bounty-system

Også et bounty-system vil finne veien til spillet, denne har de aggressive spillerne som målgruppe og vil gjøre slik at NPC-er vil følge personer som får en pris på hodet.

Utover dette blir det generelle feilrettinger og daglige utfordringer som skal gi spillerne flere aktiviteter enn det som tilbys i dag, slik at man kan tjene mer XP og “gold nuggets”, spillets valuta. Slike utfordringer er alt fra å samle spesielle planter og å jakte til å eliminere ulike gjenger.

Kilde:
Engadget

Annonse