Apple blir mest sannsynlig å vise frem nyhetene sine den 6. juni under utviklerkonferansen i San Jose.
Apple blir mest sannsynlig å vise frem nyhetene sine den 6. juni under utviklerkonferansen i San Jose.

Annonse


iOS 13, iPad-er, iPod Touch og AirPods 2: her er WWDC-datoen!

Om du venter i spenning for at Apple skal avsløre nye iPad, den nye generasjonen AirPods eller en helt ny iPod Touch så vet vi datoene du burde holde av: WWDC 2019 avholdes den 6. juni.

Avslørt i kalender

Apple har ikke bekreftet datoen selv ettersom de pleier å gi ut invitasjoner til utviklerkonferansen i midten av mars, men vi føler oss likevel sikre ettersom selskapet tradisjonelt holder konferansen i første halvdel av juni måned.

MacRumors har avdekket bevis på at konferansen avholdes på denne spesifikke datoen ved det samme lokalet som Apple vanligvis holder sin WWDC-konferanse, Office of Cultural Affairs. I kalenderen deres finner man følgende:

Annonse
Hva viser Apple frem?

Du kan forvente nyheter på flere fronter: alt fra iPad og annen maskinvare til potensielt ny programvare i form av iOS 13 dersom vi er heldige – en mulighet er naturlig nok at denne introduseres sammen med neste iPhone som sannsynligvis vises frem i september.

Det har lenge blitt spekulert at en ny iPad mini er på vei, i likhet med en nyere billig-iPad med 9,7-tommers skjerm. I tillegg ser vi for oss at iPod Touch gjør et aldri så lite comeback.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse