Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Telias topp 10 for januar avslører at nordmenn ikke har problemer med å bruke fra 12 690 kroner for en iPhone. (Ill.: Telia)

Nå elsker nordmenn Apples dyreste iPhone igjen

Slår tilbake etter svak desember, men hvordan gjør Xr det?

I desember kunne Telia konkludere med at nordmenn hadde blitt noe mettet på dyre iPhone Xs Max.

Xs Max tilbake som kongen

For Xs Max, selskapets dyreste, var å finne på femte plass den gang, men i januar gjør Apples veldig dyre mobil det svært godt igjen og hopper tilbake igjen opp til førsteplass.

Og Apple, de dominerer de, selv om de ikke kaprer andreplassen – den æren går til Huawei med svært gode Mate 20 Pro, etterfulgt av en rekke iPhone-modeller.

Dette sier Telia

«Apples iPhone XS Max har styrket sin posisjon på listen takket være en kampanje i markedet, og drar øvrige modeller fra Apple med seg», melder Telia.

– Vi har også hatt en salgsaktivitet på Huawei Mate 20 Pro i perioden som løfter modellen høyt opp til en andreplass på listen, forteller Håkon Lofthus, leder for Telia Privat.

Apples forsøk på en mellomklassemobil, altså Xr, den er å finne på sjetteplass, noe som er bedre i desember da den var helt nede på nest-siste plassering.

  1. Apple iPhone XS Max (5)
  2. Huawei Mate 20 Pro (4)
  3. Apple iPhone XS (6)
  4. Apple iPhone X (8)
  5. Apple iPhone 8 (10)
  6. Apple iPhone XR (9)
  7. Huawei P20 Pro (7)
  8. Apple iPhone 8 Plus (tilbake på listen)
  9. Samsung Galaxy S9 (2)
  10. Samsung Galaxy S9+ (3)

«Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.»

 

Kilde:
Telia pressemelding

Stikkord: Apple, huawei, iphone, Mobil, samsung, telia, topplisten