Apex Legends er ganske bra optimalisert på konsoller.

Annonse


“Apex Legends” kjører best på Xbox One X

Du burde ikke holde tilbake med å gi “Apex Legends” en sjanse dersom du er glad i Battle Royale-sjangeren, det er ikke uten grunn at sjefen i Respawn Entertainment kunne melde på Twitter at nykommeren hadde samlet ti millioner spillere på under 72 timer.

Ytelse eller oppløsning?

Spillet er helt gratis på alle plattformer, men om det er konsoll du vurderer å gå til anskaffelse av for å spille “Apex Legends” så kan det være lurt å være oppmerksom på hvordan de ulike konsollene håndterer spillet grafikk- og ytelsesmessig.

Nettstedet Digital Foundry har nemlig foretatt en grundig test for å finne ut hvilken konsoll som takler spillet best og som potensielt holder så nærme 60 bilder i sekundet som mulig – resultatet kan være ekstra verdifullt for deg som setter pris på ytelse over oppløsning.

Annonse
Noe av det første som gjøres rede for er at ingen av konsollene kjører spillet i skikkelig 4K-oppløsning, men oppløsningen kjennetegnes i at den heller er svært adaptiv. På både PS4 Pro og Xbox One X kjører spillet mellom 1080p og 1440p, men det påpekes at Xbox One X ikke dypper ned til 1080p like hyppig som PS4 Pro. For vanlig PlayStation 4 og Xbox One S varierer oppløsningen mellom henholdsvis 720p/1080p og 648p/720p.

Vanlig Xbox One sliter

For flere er kanskje antall bilder i sekundet avgjørende, og her oppstår kanskje den mest interessante biten. Alle konsollene sikter hele tiden opp mot 60 bilder i sekundet, men på vanlig PS4, PS4 Pro og Xbox One X oppleves det at denne faller til omkring 50 en sjelden gang når det er mange elementer i bildet.

Xbox One X virker tilsynelatende til å være noe mer stabil på denne fronten, men det er først når man ser på vanlig Xbox One at de store forskjellene oppstår: denne kan finne på å synke ned til 40-området i tillegg til å hakke litt voldsomt under enkelte sekvenser.

“Apex Legends” er tilgjengelig på PS4, Xbox One og PC.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse