En ny oppdatering til Battlefield V kan komme allerede neste uke.
En ny oppdatering til Battlefield V kan komme allerede neste uke.

Annonse


Stor Battlefield V-oppdatering på vei – endelig får spillet DLSS-støtte

Denne uken ble det kjent at salget av Battlefield V har vært skuffende for EA. Selskapet pekte blant annet på mangelen av battle royale-modus som en mulig årsak til dette.

Ray tracing-forbedringer

Battle royale kommer iløpet av våren, men i første omgang kan spillere glede seg til noe annet. Snart slippes nemlig en stor oppdatering til spillet, og den er spennende blant annet fordi det endelig introduseres DLSS-støtte.

DLSS (Deep Learning Super Sampling) bruker dyp maskinlæring for å forbedre spillytelse samtidig som den visuelle kvaliteten opprettholdes.

En rekke brukere har opplevd ytelsesproblemer i Battlefield V med ray tracing aktivert. DLSS kan i beste fall eliminere disse problemene helt.

Annonse


«Rush» vender tilbake

Oppdateringen bringer også med seg en ny co-op-modus for opptil fire spillere i Combined Arms. Her vil du kunne trene med venner mot AI-fiender for å forberede deg til flerspillermodusene. Det populære Rush-moduset gjør også et comeback.

Et oppdateringsdokument sirkulerer nå på internett, blant annet på Reddit, og der står det at oppdateringen kommer 12. februar.

En utvikler i DICE skriver imidlertid på Twitter at datoen ikke er spikret, og at oppdateringsdokumentet ikke nødvendigvis er 100 prosent oppdatert.

 

Kilde:
Reddit

Annonse