Dette bildet bekrefter navnet på Samsungs billigvariant av Galaxy S10.

Annonse


Se de første bildene av Galaxy S10e

Det er bare noen uker til Samsung vil presentere sin Galaxy S10-serie for offentligheten, men lekkasjene pågår allerede for fullt.

Nå er nesten alt avslørt

Det har versert rykter rundt en billigere S10-variant, vi har tidligere omtalt denne som Galaxy S10 Lite. Det meste om denne modellen er allerede avslørt, men det viser seg at den ikke får Lite-navnet.

Istedet bekreftes det nå at den minste S10-modellen vil hete Galaxy S10e. Det kommer frem av en ny lekkasje via Slashleaks.

S10e er betydelig mindre enn sine storebrødre. Mens S10 og S10 Plus har skjermer på henholdsvis 6.1″ og 6.4″, er S10e-panelet på 5.8 tommer.

Annonse
Dette vil Galaxy S10-modellene koste

Skjuler ikke kamerahullet

Den vil i likhet med de større modellene få et design med en utskjæring for kameraet på fronten. Det har tidligere vært spekulert i at Samsung kommer til å skjule dette hullet ved hjelp av programvare, men det ser ikke ut til å stemme, noe du kan se på bildene nederst i denne saken.

Ikke innebygd fingersensor i skjermen

I tillegg til frontkameraet får S10e to kameraer på baksiden. Dermed skiller den seg ut fra S10 og S10 Plus, som begge har tre kamerasensorer på baksiden.

Fingersensoren har også en annen plassering enn sine større brødre – i S10e vil den være innebygd i en knapp på siden av telefonen.

Her er de første ekte bildene av S10e:

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse