Nvidia har ikke vært særlig presise i anslaget på det krypto-relaterte salget deres.
Nvidia har ikke vært særlig presise i anslaget på det krypto-relaterte salget deres.

Annonse


Nvidia bommet med nesten ti milliarder på krypto-anslag

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

AMD og Nvidia kunne le hele veien til banken da kryptovalutaer fikk massiv oppgang og etterspørselen etter skjermkort nådde ekstreme høyder. Vi har heldigvis tall som gir pekepinn på hvordan det påvirket Nvidia rent finansielt, men det virker ikke som de har vært særlig presise i anslaget sitt – om det er bevisst eller ikke vet man neppe.

Bommet totalt på anslaget

Den populære GPU-produsenten ga nemlig en uttalelse hvor det går fram at de fra april 2017 til juli 2018 forbinder 600 millioner dollar i inntekt med salg relatert til utvinning av kryptovaluta. Dette er langt unna sannheten, skal vi tro Market Insider.

Ifølge rapporten deres har Nvidia tjent nærmere 1,95 milliarder dollar på økning som følge av kryptorelatert salg. Det var Mitch Steves i RBC Capital Markets som kom fram til tallet, basert på offentlig tilgjengelige rapporter og opplysninger.

Annonse


AMD solgte en brøkdel

På motsatt side står AMD med sin inntekt på mer beskjedne 234 millioner dollar som er blockchain-relatert. Det gjør at tallene går fint opp i opp, med tanke på at Nvidia og AMD har henholdsvis 75 og 25 prosent fordeling på GPU-markedet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse