Apex Legends er kommet for å bli, og for å prioriteres over nye Titanfall-prosjekter.
Apex Legends er kommet for å bli, og for å prioriteres over nye Titanfall-prosjekter.

Annonse


Apex Legends er dårlige nyheter til deg som så frem til Titanfall 3

Det tok ikke lang tid før EA og Respawn Entertainment lanserte “Apex Legends” etter at at de avslørte spillet – om du fremdeles ikke har lastet det ned så finner du det gratis her.

Jobber ikke med oppfølger

Spillet ser så langt ut til å være et friskt pust i en ensformig sjanger, og utgjør  et veldig godt alternativ for de som er investert i Titanfall-universet og som vil kombinere dette med Battle Royale-modusen. Men for de som så frem til en potensiell oppfølger i selve Titanfall-serien har vi dårlige nyheter å dele: Respawn sier at de ikke jobber med Titanfall 3, og at det nå er Apex Legends som prioriteres.

Det er Drew McCoy i Respawn Entertainment som sto for utsagnet, hvor han fulgte opp med en litt bastant forklaring på hvorfor Apex Legends kom så brått på:

“Vi tenkte bare å la spillet snakke for seg selv for å hindre potensielle problemer. Det er snakk om et gratisspill med lootbox-innhold, vi ble kjøpt opp av EA og det er ikke Titanfall 3. Det er den perfekte oppskriften på markedsføring med dårlige utsikter – så det var bare å gi spillerne tilgang med en gang så de får spille i vei”

Etter utsagnet til McCoy å dømme så vet Respawn Entertainment at de muligens står overfor et opprop fra Titanfall-tilhengerne, men at de har tatt seg til rette med dette.

Annonse
Jobbet med Titanfall 3

Interessant nok forteller en på innsiden av Respawn Entertainment til Kotaku at selskapet på et tidspunkt absolutt jobbet med Titanfall 3. Hvorvidt dette ble lagt til side med Apex Legends som en midlertidig placeholder eller om arbeidet som var lagt ned i Titanfall 3 gikk til å forme Apex Legends, er usikkert.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse