Det har florert av tjenester som tilbyr følgere på Twitter, nå er de tre største fratatt API-tilgang.
Det har florert av tjenester som tilbyr følgere på Twitter, nå er de tre største fratatt API-tilgang.

Annonse


Nå slår Twitter ned på en kjempeplage

Twitter selv har i likhet med mange andre sett seg lei av at folk drar nytte av ulike tjenester for å samle inn følgere på. Nå fjerner de API-tilgangen til tre av de største tilbyderne av slike tjenester.

Spam på Twitter

Det er først nå det sosiale mediet har bestemt seg for å slå nå ned på tjenester som lar brukere betale for tjenester som lar deg bruke ulike taktikker for å få flere følgere. Tjenestene det gjelder er ManageFlitter, Statusbrew og Crowdfire som alle har havnet i en spam-kategori.

Endringen ble oppdaget av Matt Navarra som senere har utløst en liten reaksjon: Twitter bekrefter overfor TechCrunch at de nå går til verks på grunn av gjentatte brudd på API-retningslinjer. De det gjelder har satt sammen tjenester som følger tusenvis av Twitter-brukere på veldig kort tid med intensjon om at et antall av disse skal følge den betalende brukeren tilbake.

Eksempelvis har man ManageFilter som belaster kundene mellom 12 og 49 dollar månedlig for å automatisk finne folk som er interessert i de samme tingene som en, for så å følge disse. Argumentet til utviklerne bak tjenesten er at det er en bra måte å få følgere på.

Annonse


Må søke på nytt

Etter API-endringen er disse tjenestene mer eller mindre ubrukelige, men Twitter forteller at utviklerne kan på nytt søke for utviklerkonto, men at det ikke er mulig å tilby slike tjenester lenger.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse