Sea of Thieves-skaperne gir etter for spillernes ønske om valgfri kryss-plattform.
Sea of Thieves-skaperne gir etter for spillernes ønske om valgfri kryss-plattform.

Annonse


Crossplay-endringer og bedre combat i Sea of Thieves etter oppdatering

Sea of Thieves sitt forsprang i tillegg til det spesielle konseptet var ved lansering mulighet for spilling på tvers av plattformer, en funksjon som betegnes som kritisk for Sea of Thieves sitt varierende grad av suksess siden lansering. Nå gjøres endringer til spillet slik at det blir et alternativ å slå av kryssplattform for de som ønsker å gjøre dette.

Ny PvP-modus

Det går fram i en video der utviklerne av spillet beskriver endringene som er på vei i fremtidige oppdateringer. Endringen trer i kraft en gang i nærmeste fremtid, i forkant av at spillet får en PvP-fokusert arena-modus.

Bak beslutningen ligger et argument i at mange av spillerne har etterspurt det lenge. Konsollspillerne som bruker kontroll kan nå slå på en innstilling slik at vedkommende utelukkende kommer i lobby med andre konsollspillere som også bruker kontroll.

Combat-forbedring

Også combat-aspektet ved spillet kommer til å få en aldri så liten overhaling, med balanseringsjusteringer og forsøk på å gjøre det hele mer jevnt. Spillets våpenarsenal kommer dessuten til å få en gjennomgang av utviklerne slik at hvert av våpnene får klarere roller.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse