Nintendo utsetter Mario Kart Tour til sommeren.
Nintendo utsetter Mario Kart Tour til sommeren.

Annonse


Nintendo utsetter Mario Kart til mobil

Ikke vet vi særlig mye om hva Nintendos kommende mobilspill i Mario Kart Tour innebærer, og før vi i det hele tatt rekker å få detaljer rundt spillet så melder Nintendo at spillet er utsatt.

Utsetter til sommer

Det var i fjor at Nintendo annonserte mobilspillet som vi ellers ikke har så mange detaljer på, annet enn at det var ment for lansering i mars 2019. I en uttalelse skriver selskapet at de i et ledd for å forbedre kvaliteten og tilby mer innhold ved lansering så ser de seg nødt til å utsette denne til sommeren.

Hvordan spillet tar seg ut i sommer og nøyaktig hva slags elementer som blir å finne i det er uvisst, men det blir spennende å om det blir Mario Kart slik vi kjenner det fra før – bare i mobilvariant. Om Nintendo i tillegg gjør spillet gratis å spillet så blir det ikke altfor ulikt lanseringen av Super Mario Run for et par år siden.

Utsatte Metroid-etterfølger

Utsettingen av Mario Kart for mobil er nummer to for Nintendo på under én uke: for noen dager siden ble det kjent at Metroid Prime 4 blir utsatt og med behov for å starte utviklingen av spillet fra grunnen av.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse