Nintendo utsetter Mario Kart til mobil

Nintendo utsetter Mario Kart Tour til sommeren.
Nintendo utsetter Mario Kart Tour til sommeren.

Ikke vet vi særlig mye om hva Nintendos kommende mobilspill i Mario Kart Tour innebærer, og før vi i det hele tatt rekker å få detaljer rundt spillet så melder Nintendo at spillet er utsatt.

Utsetter til sommer

Det var i fjor at Nintendo annonserte mobilspillet som vi ellers ikke har så mange detaljer på, annet enn at det var ment for lansering i mars 2019. I en uttalelse skriver selskapet at de i et ledd for å forbedre kvaliteten og tilby mer innhold ved lansering så ser de seg nødt til å utsette denne til sommeren.

Hvordan spillet tar seg ut i sommer og nøyaktig hva slags elementer som blir å finne i det er uvisst, men det blir spennende å om det blir Mario Kart slik vi kjenner det fra før – bare i mobilvariant. Om Nintendo i tillegg gjør spillet gratis å spillet så blir det ikke altfor ulikt lanseringen av Super Mario Run for et par år siden.

Annonse

Utsatte Metroid-etterfølger

Utsettingen av Mario Kart for mobil er nummer to for Nintendo på under én uke: for noen dager siden ble det kjent at Metroid Prime 4 blir utsatt og med behov for å starte utviklingen av spillet fra grunnen av.

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse