Fans av Souls-serien og Bloodbourne venter i spenning på Sekiro.
Sekiro er et vanskelig spill. VANSKELIG!

Annonse


Miyazaki om Sekiro: – Spillet er ekstremt vanskelig

Fans av Darksouls og Bloodbourne har en ganske saftig karamell i vente – om bare et par måneder lanseres FromSoftwares nyeste spill, Sekiro: Shadows Die Twice.

Selv om dette ikke er en direkte oppfølger til de forrige spillene, skal Sekiro beholde flere sentrale elementer. Et av dem er vanskelighetsgraden.

Lover intense kamper

Souls-serien, og Bloodbourne, er kjent for å være særdeles utfordrende spill. Sekiro blir intet unntak, ifølge skaperen av spillet, Hidetaka Miyazaki.

I et intervju med Game Watch sier han også følgende:

Annonse
– Vi har ikke inkludert strenge straffer i Kaisei (respawn)-systemet i seg selv. Dette er et ekstremt vanskelig spill. I kampene mellom ninjaene vil det alltid være en risiko for å dø, og spillerne vil sitte på kanten av stolen hver gang og gå fra en spennende kamp til den neste. For å realisere dette endte vi opp med et spill hvor spillere dør mye, sier Miyazaki.

Vær forberedt på å dø

Det bør ikke komme som noen overraskelse, ettersom det å dø mange ganger er noe av kjennetegnene ved Hidetaka Miyazakis spill.

Sekiro vil også bli vanskeligere hver gang en spiller forsøker seg på en ny gjennomspilling. FromSoftware forsikrer at også Sekiro vil ha høy gjenspillingsverdi.

– Ideen var å lage et spill som er vanskeligere enn de forrige spillene, der du må bruke kreativiteten i tillegg til action for å overkomme disse utfordringene. På den ene siden vil vi ikke skuffe spillere som ser etter en hardcore-opplevelse. På den andre siden vil vi at så mange som mulig skal kunne oppleve gleden av å overkomme en utfordring. For å oppnå begge deler har vi implementert mange systemer som vi vil fortsette å justere. Vi vil ikke lage noe som er for vanskelig eller for enkelt, uttalte Miyazakis i et intervju tidligere i år.

Sekiro: Shadows Die Twice lanseres til PC, Playstation 4 og Xbox One 22. mars.

Gleder du deg til dette spillet?

Kilde:
wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse