AirBuddy gir deg et grensesnitt på Mac som du er vant til på iOS.
AirBuddy gir deg et grensesnitt på Mac som du er vant til på iOS.

Annonse


Har du AirPods og Mac? Da kan denne appen være kjekk å ha

Om du lenge har savnet å kunne bruke AirPods og Mac av noe slag med akkurat samme opplevelse som på iPhone så er denne applikasjonen for deg.

Alt koblet sammen

AirBuddy gir deg samme grensesnitt på Mac-en din med AirPods slik at du kan åpne AirPods-boksen din i nærheten av datamaskinen din for å se øreproppenes status som du ellers ville gjort på iPhone og iPad – der du samtidig ved et enkelt tastetrykk kobler enhetene sammen. I tillegg er audio-innsettingen på Mac-en ikke settes til AirPods, for å sørge for best mulig kvalitet.

Med batteriinformasjonen du finner i varslingssenteret finner du også batteristatusen for Mac-en din samt hvor mye batteritid du har igjen eller hvor lenge det tar å lade fullt dersom du har den koblet til strøm. Den viser dessuten batteristatusen til AirPods (både ørepropper og ladeboks) samt andre hodetelefoner og iOS-enheter ellers.

AirBuddy koster fem amerikanske dollar og kan kjøres kun på macOS Mojave (10.14). Du kan laste den ned her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse