Like før våren banker på døra kan Apple slippe sin mye omtalte strømmetjeneste.
Like før våren banker på døra kan Apple slippe sin mye omtalte strømmetjeneste.

Annonse


Sagnomsust strømmetjeneste fra Apple kan være like rundt hjørnet

Ryktene om at Apple planlegger å lansere en tjeneste som samler innhold fra flere strømmetjenester, er langt i fra ferske, men nå kan tjenesten være nærmere enn noen gang.

Ifølge The Information kan det være duket for lansering allerede i april.

Har bedt partnere om å «gjøre seg klare»

Samme kilde har tidligere uttalt at tjenesten kommer iløpet av første halvdel i 2019, men nå er datoen altså noe mer spesifikk.

Apple skal nå ha gitt beskjed til sine innholdspartnere om at de må gjøre seg klare for avduking i midten av april, og en offisiell lansering «noen uker senere».

Annonse
Samle alt i én app

Apple vil med denne tjenesten tilby brukere å abonnere på flere strømmetjenester, for eksempel HBO, gjennom selskapets egen TV-app. Tanken er at du skal kunne samle dine favorittjenester under én paraply-tjeneste.

The Information kom opprinnelig med en artikkel i oktober i fjor høst der de omtalte Apples TV-planer. Den gang hevdet nettstedet at abonnementstjenesten vil lanseres i flere enn 100 land, der USA (ikke så overraskende) står først i køen.

Apples strømmetjeneste sies også å bli gratis for personer som eier Mac, iPhone, iPad og Apple TV. Det er ikke kjent om hvilke andre plattformer, som Windows, Chromecast, Android, PlayStation 4 og Xbox One, tjenesten eventuelt blir tilgjengelig på.

Flere tjenester på vei

I et intervju med CNBC tidligere i år, fortalte Apple-sjef Tim Cook at selskapet har flere nye tjenester på vei i 2019.

– De er ting vi virkelig gleder oss til og noe vi har jobbet med i flere år, uttalte Cook i intervjuet.

Spørsmålet er nå om TV-appen og Apples eget strømmeinnhold kommer samtidig. Foreløpig er det ingen håndfaste bevis på dette, men det er lov å spekulere. Apple skal ifølge Wall Street Journal ha investert åtte milliarder kroner på egenprodusert innhold til sin nye tjeneste.

Vi vet også at selskapets magasin-app er på vei etter at den ble oppdaget i betaen av iOS 12.2.

Det kan med andre bli en spennende vår, noe selskapet definitivt trenger etter mange måneder med dårlige nyheter.

 

Kilde:
The Information

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse