iPad mini 5 kan få Pencil- og Smart Keyboard-støtte
iPad oppgraderes trolig i år med støtte for Apple Smart Keyboard. Avbildet er iPad 2018.

Annonse


iPad mini 5 kan få Pencil- og Smart Keyboard-støtte

iPad mini 5 blir trolig et budsjett-produkt da ryktene om mangelen på FaceID også nevnes av Apple-kjenner Steve Troughton-Smith.

To nye og rimeligere iPad-modeller i år

Troughton-Smith har dog andre nyheter som er positive, og det er det faktum at han har funnet referanser til Apple Pencil-støtte for nevnte mini 5 som ventes om noen måneder – det er også lenge siden iMac ble oppgradert (rett over 600 dager), så det kan tenkes også disse avsløres med oppdatert innmat i løpet av sommeren. Helt sikker er han ikke, så vi garanterer ingenting.

Annonse:
Annonse:

Det kommer trolig også en oppdatert iPad (som trolig får en 10 tommer skjerm – opp fra 9,7″ og som allerede støtter Pencil) med støtte for Smart Keyboard. Det er snakk om følgende modellnavn: J210/J211, og J217/J218.

De nye modellene utstyres trolig med TouchID for å spare penger:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse