Apple kommer snart med magasinapp
Etter snart ett år med spekulasjoner er det klart at Apple faktisk kommer med en paraplytjeneste som samler magasiner og aviser i én enkelt app.

Annonse


Se hva som dukket opp i iOS 12.2-betaen

Rundt påsketider i fjor begynte det å versere rykter rundt en kommende abonnementstjeneste fra Apple. Ryktene skulle ha det til at selskapet planla å komme med en tjeneste som lar deg samle en rekke magasiner og nyhetsskilder i én enkelt app.

Det var en oppkjøp av magasintjenesten Texture som kastet vann på ryktemølla.

Nå, i den nyeste iOS 12.2-betaen som ble lansert på torsdag, er det funnet flere hint som langt på vei bekrefter spådommene.

Apple News Magazines

En forhåndsvisning av en landingsside for magasinappen har dukket opp i betaen. og alt tyder på at Apple vil tilby tilgang til aviser og magasiner mot en månedlig sum. Trolig vil tjenesten få navnet «Apple News Magazines» og tilby innhold fra en rekke publikasjoner, inkludert Vogue, Bong Appétit, Shape og trolig mange flere.

Annonse


Tjenesten vil benytte seg av iTunes Store for å håndtere abonnementet. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Vil samle flere tjenester

Vi føler oss rimelig sikker på at det kun er USA som får denne tjenesten i første omgang, ettersom det trolig må forhandles frem avtaler før publikasjoner tar del i tjenesten.

I tillegg til magasinappen planlegger visstnok Apple å snart tilby en totalpakke som lar deg få tilgang til TV-serier, Apple Music og magasiner for en enkelt sum.

Hvis informasjonen er korrekt, vil Apple annonsere alt dette en gang i mars.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse