Mange iOS-betatestere har allerede kommet over en veldig plagsom feil i operativsystemet.
Mange iOS-betatestere har allerede kommet over en veldig plagsom feil i operativsystemet.

Annonse


Se Apple definere hvorfor en beta kalles en beta

I de tidlige morgentimer har du kanskje fått med deg at Apple har begynt å gi ut den nyeste versjonen av deres utviklerbeta som er iOS 12.2. Allerede har utallige betatestere kommet over en veldig irriterende feil, men den har heldigvis en midlertidig fiks.

Plagsomt – men slik fikser du

Om du er en av de ivrige betatesterne så har du kanskje kommet over feilen i det du åpner multitaskingmenyen for å sveipe opp det siste programmet du brukte i håp om å spare batterikapasitet (noe du forøvrig ikke burde gjøre uansett, selv om det er en annen diskusjon).

Feilen går at du direkte havner inn i den applikasjonen du forsøkte å lukke helt, og dette pågår i all evighet med mindre du tyr til den midlertidige fiksen som vi forklarer under.

"Update iOS to make your system run more efficiently" from iphone

Annonse
Enkelt å rette, men må gjøres hver gang

For å motvirke at dette skjer hver gang du prøver å lukke en applikasjon som kjører i bakgrunnen så er trikset å lukke applikasjon nummer to også – det vet vi takket være en som kommenterer under Reddit-tråden over. Dette må du gjøre hver gang du skal lukke applikasjoner på denne måten, inntil Apple kommer med en nyere betaversjon.

Det er en forholdsvis enkel måte å rette feilen på, men det kan også være litt problematisk om du eksempelvis har musikkapplikasjonen din som nummer to i multitaskingmenyen. Uansett, det er snakk om en beta (og den første i rekken attpåtil) som du frivillig tar deltakelse i, så du må nesten belage deg på å oppleve slikt fra tid til annen.

Her kan du forøvrig ta en titt på hva som er nytt i iOS 12.2 i tillegg til denne feilen.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse