Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Huaweis nye 5G-brikke skal være verdens kraftigste av sitt slag. (Ill.: Huawei Mobile / YouTube )

Huaweis nye 5G-brikke støtter også 2G, 3G og 4G

Og nå bekrefter LG at de vil vise frem 5G-telefon neste måned.

Med bare en måned igjen til Mobile World Congress, har både LG og Huawei allerede annonsert at de vil vise frem smarttelefoner med 5G-tilkobling.

LG har selv, i et blogginnlegg, bekreftet at de vil annonsere en 5G-telefon neste måned. Den vil lanseres samtidig som LG G8, selskapets neste flaggskip.

Qualcomm 855 og 4.000 mAh-batteri

Telefonen vil kjøre Qualcomms nyeste 855-prosessor, og vil komme med støtte for Vapor Chamber. Sistnevnte er en teknologi som sørge for å frakte varme vekk fra enheten for å unngå overoppheting.

Telefonen kommer også med et batteri på 4.000 mAh, noe som trolig er nødvendig for å kunne hanskes med det økte strømforbruket som følge av 5G.

«Vi vil lede markedet for 5G-telefoner ved å på en nøyaktig måte reflektere behovene for våre kunder, basert på et solid fundament og stabilitet», skriver LG i en uttalelse.

Huawei har store 5G-planer

I likhet med LG, kommer også Huawei til å vise frem nye 5G-produkter under MWC. I dag annonserte selskapet en ny brikke som kan levere 5G-hastigheter opp mot 6,5 Gigabyte per sekund. Brikken har fått navnet Balong 5000 og skal være verdens kraftigste 5G-brikke.

Den støtter ikke bare 5G-nettet, men også 2G, 3G og 4G.

Samtidig bekreftet selskapet at de vil avduke en 5G-telefon under MWC. Telefonen vil bli en brettbar enhet med Kirin 980-brikken og Balong 5000.

 

Kilde:
Android Authority
LG

Stikkord: 5g, huawei, lg