Huawei viste frem ny 5G-brikke
Huaweis nye 5G-brikke skal være verdens kraftigste av sitt slag.

Annonse


Huaweis nye 5G-brikke støtter også 2G, 3G og 4G

Med bare en måned igjen til Mobile World Congress, har både LG og Huawei allerede annonsert at de vil vise frem smarttelefoner med 5G-tilkobling.

LG har selv, i et blogginnlegg, bekreftet at de vil annonsere en 5G-telefon neste måned. Den vil lanseres samtidig som LG G8, selskapets neste flaggskip.

Qualcomm 855 og 4.000 mAh-batteri

Telefonen vil kjøre Qualcomms nyeste 855-prosessor, og vil komme med støtte for Vapor Chamber. Sistnevnte er en teknologi som sørge for å frakte varme vekk fra enheten for å unngå overoppheting.

Telefonen kommer også med et batteri på 4.000 mAh, noe som trolig er nødvendig for å kunne hanskes med det økte strømforbruket som følge av 5G.

Annonse
«Vi vil lede markedet for 5G-telefoner ved å på en nøyaktig måte reflektere behovene for våre kunder, basert på et solid fundament og stabilitet», skriver LG i en uttalelse.

Huawei har store 5G-planer

I likhet med LG, kommer også Huawei til å vise frem nye 5G-produkter under MWC. I dag annonserte selskapet en ny brikke som kan levere 5G-hastigheter opp mot 6,5 Gigabyte per sekund. Brikken har fått navnet Balong 5000 og skal være verdens kraftigste 5G-brikke.

Den støtter ikke bare 5G-nettet, men også 2G, 3G og 4G.

Samtidig bekreftet selskapet at de vil avduke en 5G-telefon under MWC. Telefonen vil bli en brettbar enhet med Kirin 980-brikken og Balong 5000.

 

Kilde:
Android Authority
LG

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse