Samsung introduserer med Galaxy S10 også mulighet for en form for bruk av kryptovaluta.

Annonse


Helt ny lekkasje: se hva Samsung gjør for krypto-brukere

Mange Samsung-elskere kjenner sikkert at det smått begynner å krible i magen nå som selskapet er få uker unna å avsløre den nye Galaxy-rekken. Heldigvis finnes det en liten kur for å gjøre ventinga lettere, og om du interesserer deg for både Samsung Galaxy og kryptovaluta så kan det hende denne lekkasjen er ekstra spesiell.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Ekstremt tynne rammer

På et bilde som har dukket opp på Twitter ser man for det første hvordan de tynne rammene på Galaxy S10 tar seg ut, samtidig som hullet for kameraet helt tydelig markerer en stor endring på hvordan dette har blitt utført tidligere.

Ekstra spesielt er uansett innholdet på skjermen hvor man får inntrykk av at den kommende Galaxy-rekken har innebygget funksjonalitet for å legge opp til kryptoformål.

Annonse


Kryptofunksjonalitet

Av bildet går det altså fram det som kan tyde på at Samsung introduserer seg til Blockchain-verden gjennom Samsung Blockchain KeyStore.

Samsung har tidligere uttalt at de kommer til å utvikle brikker spesielt med hensyn til kryptoutvinning, uten å presisere om dette gjaldt for mobile enheter eller datamaskiner. I bilde to ser man interessant nok at det kun er støtte for Ethereum. Hvorvidt Samsung åpner mulighet for andre kryptovalutaer senere er uvisst.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Fortell oss gjerne hva du tenker om dette i kommentarfeltet.

Kilde:
Wccftech