Kinesiskeide Volvo har gitt en smakebit på Polestar 2, som de selv refererer til som en Model 3-konkurrent.
Kinesiskeide Volvo har gitt en smakebit på Polestar 2, som de selv refererer til som en Model 3-konkurrent.

Annonse


Grensesnittet skriker Google: sjekk Volvos elektriske Model 3-konkurrent

Den store, svenske bilprodusenten har på nytt lansert Polestar i ny drakt. Polestar 2 er nå helelektrisk og visstnok en reell Model 3-konkurrrent. Volvo har avslørt litt mer om bilen i en applikasjon, hvor man skimter bilens tak og dessuten får vite mer om grensesnittet som tilhører – hvor Google i høy grad er representert.

En ny era

Den første Polestar-modellen endte opp med å bli en raskt utdatert hybridbil da Volvo kort tid etter lanseringen av denne avslørte at de jobber med helelektriske Polestar 2. Med denne har Volvo store ambisjoner: de gir uttrykk for at de pøser på med elektrisitet og aldri kommer til å se seg tilbake.

Så hva innebærer den selverklærte Model 3-konkurrenten? Spesifikasjonene blir i sin helhet annonsert om ikke lenge, men inntil videre har vi placeholdere som skal ha det til at bilen vil være en firedørsbil av «fastback»-typen med rekkevidde på rundt 380 kilometer og hele 400 hestekrefter.

Annonse


Spesialutviklet grensesnitt

Polestar 2 regnes med å bli solgt i tilsvarende priskategori som Teslas Model 3, og vil introdusere nye Google Android HMI som også innebærer at vi for første gang får oppleve Google Assistant i bilutgave.

I bildet under ser man dessuten det som fremstår å være eksteriøret på bilen, bildet er hentet fra applikasjonen de lanserte hvor man kan se det Google-pregede grensesnittet.

Om grensesnittet fortelles det dessuten at det blir et Android-basert operativsystem som alltid er koblet opp mot nett hvor man også får oppdateringer «over-the-air» slik man har sett hos Tesla. Videre er funksjonene spesielt tilpasset for å få en bedre kjøpeopplevelse gjennom eksempelvis Google Assistant og Maps. Google Play Store er også tilgjengelig.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse