Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå kan en Telegram-gruppe ha 200.000 medlemmer. (Ill.: Telegram)

Nå kan du angre i Telegram

Dette er nytt i versjon 5.2.

Telegram har iløpet av de årene opplevd stor vekst, mye på grunn av fokuset på personvern og sikkerhet.

Nye gruppebegrensninger

Nå har meldingsappen fått en stor oppdatering som løfter versjonsnummeret til 5.2.

En av de største endringene er muligheten for å angre sletting av meldinger og chatter. Nå får du fem sekunder på deg til å få tilbake det du slettet.

Oppdateringen bringer også med seg flere funksjoner, blant annet muligheten til å begrense medlemmers mulighet til å poste spesifikt innhold.

Telegram har også økt det totale antallet medlemmer en gruppe kan ha. Grupper har stadig vekk fått muligheten til å få flere og flere medlemmer, og med versjon 5.2 økes antallet til 200.000, opp fra 100.000.

Her er den komplette endringsloggen:

• Global permissions for groups. Restrict all members in any group from posting certain types of content.
• Unified group settings. Make groups public, set admins with granular permissions and toggle persistent history in just a few taps in any group.
• Undo deleting chats and clearing chat history within 5 seconds. Detailed confirmation dialogs when deleting chats.

• New sorting options in Contacts: by name or by last seen time.
• New animations when uploading and downloading media.
• Greatly increased loading speed for media previews.
• Proxy links can be shared via Digital Resistance QR codes (Settings > Proxy > Share), read by in-app or system camera (iOS 12).
• Redesigned search bar

 

Kilde:
Telegram

Stikkord: android, ios, Telegram