Nå vet vi prisene
Om en drøy måned får vi fasiten, men inntil videre får disse opplysningene fra et italiensk nettsted duge.

Annonse


Dette vil Galaxy S10-modellene koste

Den ferskeste Samsung-lekkasjen kommer fra det italienske nettstedet Android Tutto og er kanskje det mest detaljerte hittil.

Tilbake til gamle takter

De fleste detaljene er vi i stor grad kjent med fra før av. Eksempelvis er Galaxy S10 Lite utstyrt med en 5.8-tommers skjerm mens vanlig S10 har 6.1-tommer og storebror S10+ har 6.4-tommer. Den minste modellen introduserer på nytt Galaxy S-serien med flat skjerm, og er ulikt S10 og S10+ ikke utstyrt med den nye ultrasoniske fingeravtrykksleseren.

Fargerikt utvalg

De nye detaljene går ut på fargevalg og lagringsplass: til tross for at disse er spesifikke til det italienske markedet så levner det liten tvil om at disse i stor grad også bør være gjeldende for det norske markedet.

Galaxy S10 Lite kommer ifølge Android Tutto i svart, hvit, gul eller grønn mens S10 og S10+ blir tilgjengelig i svart, hvit og grønn. I tillegg nevnes det at den største modellen kommer i to hittil uspesifiserte utgaver som vi er spente på å få avdekket.

Annonse


Her er prisene

For å så gå over til pris er naturligvis S10 Lite den billigste varianten du kan få tak i: denne kommer i én variant med 6GB og 128GB lagring for 779 euro, omkring 7500 kroner. En vanlig Galaxy S10 derimot kommer med 6GB minne og 128GB lagring eller 8GB minne og 512GB lagring for henholdsvis 929 og 1179 euro, tilsvarende henholdsvis rundt 9000 kroner og 11 200 kroner.

Når det gjelder den største telefonen i rekken så får du denne i samme konfigurasjoner som vanlig S10 til 1049 og 1299 euro, henholdsvis rundt 10 000 og 12 500 kroner. Om dette ikke tilfredsstiller deg skal det visstnok være en superutgave med hele 12GB minne og 1TB lagringsplass for 1599 euro, litt i overkant av 15 000 kroner.

Avsløringen av de nye Samsung-telefonene skjer den 20. februar på Samsungs egne “Galaxy Unpacked”-arrangement.

Kilder:
Tutto Android
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse