Spotify tester ny funksjon
Spotify tester blokkering av artister i tjenesten sin.

Annonse


Spotify tester ny funksjon for blokkering

Ifølge flere medier skal Spotify nå være i prosessen med å teste en ny funksjon for blokkering av artister.

Fjernes fra alle lister

En rapport fra Thurrott skal ha det til at brukere kan utnytte funksjonen til å blokkere artister de ikke ønsker å følge, slik at disse ikke dukker opp noensteds i Spotify-opplevelsen din, måtte det være din personlige liste med låter, spillelister, automatisk genererte lister, topplister og radio. For å få opp noe som helst innhold fra artisten du har valgt å blokkere så må du først manuelt låse opp blokkeringen av artisten.

Funksjonen skal etter alt å dømme implementeres i menyen hvor man finner “…”-knappen som tar opp valget “ikke spill denne artisten” hvor man så går inn for å blokkere.

Annonse


For øyeblikket er funksjonen i testfasen hvor det kun er et fåtall brukere som har tilgang til knappen gjennom betatesting – kun på iOS inntil videre. Det er usikkert når funksjonen ruller ut for alle brukere.

Lenge etterspurt

Blokkering av artister er en funksjon mange brukere lenge har etterspurt, og interessant nok offentliggjorde Spotify i 2017 beslutningen sin om å ikke tilby en slik funksjon, og at de heller skulle satse på å forbedre funksjoner som Discover Weekly og Release Radar.

Kunne du tenkt deg denne funksjonen?

Kilde:
Thurrott

Annonse


Annonse


Annonse