Hvorfor kommer denne oppdateringen en gang til?
KB4023057 blir levert ved en feiltagelse til visse Windows 10-brukere.

Annonse


Hvorfor kommer denne oppdateringen en gang til?

KB4023057, en oppdatering som gjør maskinen klar for å oppdateres lenger tid av gangen, skaper problemer for brukerne.

Prøv dette om du har fått den igjen

Problemet nå er ikke selve oppdateringen, men at det nå plutselig leveres atter en gang. Og har det skjedd for deg, får du nok en feilmelding. Så, opplever du dette, kan du prøve å slette oppdateringen fra app-listen, for så å be om oppdateringen igjen.

Du kan også prøve denne løsningen.

Oppdateringen kom først i desember.

Annonse


Slik stopper du Windows fra å stjele mange GB fra deg

Rydder opp for å garantere plass til oppdateringer i eldre Windows-versjoner

Men, ifølge Windowsreport er KB4023057 ikke helt lik den første versjonen om man bruker eldre versjoner (slik vi skjønner det), da den også leverer oppdateringer til Windows Update Service-deler til Windows 10-versjonene 1507, 1511, 1607, 1703, 1709 og 1803.

Oppdateringen kan også ha den positive effekten å frigjøre plass på disken din om det ikke er nok plass til å installere fremtidige oppdateringer. Frykt ikke: Microsoft bruker nok bare DiskCleanup. Eller..?

 

Kilder:
Windowsreport
Microsoft

Annonse