Hopp til hovedinnholdHopp til verktøylinje ITavisen Vis innlegg Hei, Trond Bie Logg ut Hjelp Visningsinnstillinger WordPress 5.0.3 er her! Vennligst si ifra til nettstedets administrator. Rediger innlegg Legg til nytt Avfei denne meldingen. Innlegg oppdatert. Vis innlegg Avfei denne meldingen. Skriv tittel her Se 10 ferske minutter fra et av spillene vi gleder oss aller mest til i år Permalenke: https://itavisen.no/2019/01/16/se-10-ferske-min…er-mest-til-i-ar/ ‎Rediger Legg til mediaMicrosoft Azure StorageAdd Media From Azure Add Twenty20Help T20VisuellTekst Avsnitt Antall ord: 97 Kladd lagret 21:44:25. Sist endret av Trond Bie, 16. januar 2019 kl. 21:39 Veksle panel: Framhevet bilde Se 10 ferske minutter fra Metro: Exodus Klikk bildet for å redigere eller oppdatere Fjern fremhevet bilde Veksle panel: Publiser Forhåndsvis (åpnes i et nytt vindu) Status: Pitch Rediger Rediger status Synlighet: Offentlig Rediger Rediger synlighet Publiser umiddelbart Rediger Rediger dato og tid Flytt til papirkurven Veksle panel: Stikkord Legg til nytt stikkord Skill stikkord med komma Fjern term: metro metroFjern term: Spill Spill Velg fra de mest brukte stikkordene Veksle panel: Sekundærbilde Veksle panel: Editorial Metadata Tilpass Veksle panel: Kategorier Alle kategorier Mest brukte Nyheter Blogg Spill Annonser Test + Legg til ny kategori Veksle panel: Hashtags Veksle panel: Utdrag Utdrag Kan det tredje spillet i serien gjøre Artyom allemannseie? (Video) Sammendrag er valgfri håndlagede sammendrag av ditt innhold som kan brukes i ditt tema. Lær mer om manuelle sammendrag. Veksle panel: Tilpassede felt Legg til nytt tilpasset felt: Navn Verdi Skriv ny ITavisen Tilpassede felt kan brukes for å legge til ekstra metadata til et innlegg som du kan bruke i ditt tema. Veksle panel: Liveblog Veksle panel: Editorial Comments Respond to this post Veksle panel: Forfatter Forfatter Veksle panel: Blogg artikkel meta Veksle panel: Notifications Klapp media | kontakt oss på support@klapp.no Versjon 4.9.2 Permalenke lagret
Vi gleder oss skikkelig til å anmelde nye Metro for dere.

Annonse


Se 10 ferske minutter fra et av spillene vi gleder oss aller mest til i år

Metro-serien har gledet spiller i mange år, senest med relativt nye utgaver med oppdatert grafikk.

Endelig avslører de mer

Men serien har ikke slått igjennom skikkelig enda, og er ikke en merkevare som Doom, Call of Duty eller Battlefield – enda.

For dette er en stort åpenverden-spill med høy produksjonsverdi, og desidert det mest markedsførte og produserte spillet i serien.

Utviklingen startet i 2014 – 15. februar kommer utvikler 4A Games og utgiver Deep Silver til å finne ut om alt strevet var verdt det, og det vil vi spillere også.

Kos deg med 10 ferske minutter (er det bare vi som tenker på Far Cry 2?)

Annonse


Enda noen nye scener:

Annonse


Annonse


Annonse