VLC-skaperen fortalte nylig i et intervju at de skal hente VLC til Switch og PS4.

Annonse


Du får kanskje VLC Media Player til Playstation 4 og Switch snart

Forrige uke skrev vi om at videoavspilleren VLC har passert tre milliarder nedlastninger og at de i den forbindelse valgte å avsløre noen nyheter og funksjoner som kommer i tiden fremover, blant annet støtte for Airplay. Nå kommer en nyhet til som kan være til glede for mange konsolleiere.

Til Switch, PS4 og Roku

I et intervju med VentureBeat forteller nemlig VLC-skaperen Jean-Baptiste Kempf om suksessen VLC har hatt opp gjennom årene, og hvordan det kan bety at videoavspilleren deres kan finne veien til Playstation 4 og Nintendo Switch. VLC er allerede tilgjengelig som en app på Xbox One, så det gir mening at de foretar ekspansjonen til andre plattformer. I tillegg til å indikere at mediespilleren er på vei til Switch og PS4, melder Kempf at også Roku-enheter får tilgang etterhvert.

Begrenset utvalg

Til nå har Switch-brukere bare kunnet bruke YouTube-applikasjonen til å spille av videoer (som de for øvrig ikke hadde tilgang til før en kort stund tilbake) mens Playstation-eiere i tillegg til Sonys egen mediespiller og YouTube har hatt tilgang til Netflix og andre tjenester.

For Nintendo Switch har det dessuten versert rykter om at Netflix er tiltenkt en snarlig introduksjon, men hverken Netflix eller Nintendo har kommentert disse ryktene så det gjenstår å se.

Annonse


Kilde:
Wccftech

 

Annonse


Annonse


Annonse