Det finnes lite informasjon om Vivos kommende telefon, men forventningene er store.

Annonse


Hevder denne «mystiske» telefonen er ulikt alt annet vi har sett

På det kinesiske nettstedet Weibo har Vivo delt et bilde av en invitasjon til et kommende arrangement.

Arrangementet vil foregå 24. januar i Kina, og der får vi trolig se en ny, «mystisk» smarttelefon, som allerede har rukket å vekke oppsikt før den er avduket.

Ryktene om telefonen, som har gått under navnet «The Waterdrop», tilsier at dette blir en svært spennende enhet.  Med forbehold om at ryktene er sanne, naturligvis. 

«Ingen» lekkasjer

Det er flere grunner til at telefonen omtales som «mystisk». En av dem er at lekkasjene nærmest har uteblitt totalt i forkant av avdukingen. Vi har hørt svært lite om telefonen, og det vi har hørt har bare gjort oss mer nysgjerrige.

Annonse


Lekkeren Ice Universe har skrevet om «The Waterdrop» på Twitter ved flere anledninger. Han hevder denne telefonen vil være ulikt alt annet vi har sett i mobilverden så langt. Nøyaktig hvorfor er uklart, men det skal ha med designet å gjøre.

Sunn dose skepsis

Et konseptbilde av telefonen har nemlig hintet om en svært strømlinjeformet enhet med verken busslomme, fysiske knapper eller synlige designskiller. Selv av og på-knappen kan være borte fra denne telefonen, skal vi tro ryktene.

Skjermen forventes å dekke hele fremsiden og være 100 % rammeløs. Navigasjon vil foregå ved hjelp av trykkbaserte sensorer med haptiske tilbakemeldinger.

Mer enn det vet vi ikke, og selv om vi er skeptiske, kan det fort bli svært interessant å følge med 24. januar.

 

Kilde:
My Smart Price

Annonse