Først Fortnite, nå «Rocket League»: kryssplattform tilgjengelig på PS4

Du kan nå spille Rocket League med kompisene dine på Xbox, Switch og PC hvis du har PS4.

Det var store nyheter for noen måneder tilbake da Sony endelig ga etter for presset og tillot spilling på tvers av plattformer i Fortnite. Samtidig annonserte de at kryssplattformspilling etter hvert blir en mulighet også i andre spill, og nå kan det se ut som en god start når Sony nå åpner dørene for at Rocket League blir en del av «Crossplay Beta»-programmet.

Mulighet for party snart

At Sony nå har blitt med på Rocket League sitt betaprogram for spilling på tvers av plattformer betyr i hovedsak at PS4-spillere fra og med i dag har gleden av å spille bilfotball med alle andre plattformer. Dessuten blir det etter hvert fra Rocket League-utviklerne introdusert mulighet for party på tvers av konsoller og PC.

For å aktivere kryssplattform så går du inn i innstillingene for deretter å trykke «spillinnstillinger» og krysse av boksen som heter «Cross-Platform». I tillegg til å spille mot personer med andre plattformer enn deg på vanlige online-kamper, kan du lage private kamper med folk fra hvilken som helst plattform.

Annonse

Et godt tegn

At Sony endelig har introdusert kryssplattform på et annet spill i tillegg til Fortnite er et veldig godt tegn, og kan indikere mer aktivitet på denne fronten i tiden som kommer.

«Rocket League» er tilgjengelig på PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Gleder du deg til kryssplattform blir mer utbredt?

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse