Du kan nå spille Rocket League med kompisene dine på Xbox, Switch og PC hvis du har PS4.

Annonse


Først Fortnite, nå «Rocket League»: kryssplattform tilgjengelig på PS4

Det var store nyheter for noen måneder tilbake da Sony endelig ga etter for presset og tillot spilling på tvers av plattformer i Fortnite. Samtidig annonserte de at kryssplattformspilling etter hvert blir en mulighet også i andre spill, og nå kan det se ut som en god start når Sony nå åpner dørene for at Rocket League blir en del av «Crossplay Beta»-programmet.

Mulighet for party snart

At Sony nå har blitt med på Rocket League sitt betaprogram for spilling på tvers av plattformer betyr i hovedsak at PS4-spillere fra og med i dag har gleden av å spille bilfotball med alle andre plattformer. Dessuten blir det etter hvert fra Rocket League-utviklerne introdusert mulighet for party på tvers av konsoller og PC.

For å aktivere kryssplattform så går du inn i innstillingene for deretter å trykke «spillinnstillinger» og krysse av boksen som heter «Cross-Platform». I tillegg til å spille mot personer med andre plattformer enn deg på vanlige online-kamper, kan du lage private kamper med folk fra hvilken som helst plattform.

Et godt tegn

At Sony endelig har introdusert kryssplattform på et annet spill i tillegg til Fortnite er et veldig godt tegn, og kan indikere mer aktivitet på denne fronten i tiden som kommer.

Annonse


«Rocket League» er tilgjengelig på PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Gleder du deg til kryssplattform blir mer utbredt?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse