Anthem kommer til PC og konsoller den 22. februar.
Anthem kommer til PC og konsoller den 22. februar.

Annonse


«Anthem» nærmer seg – denne traileren viser NPC-interaksjoner og Fort Tarsis

Vi er en knapp måned unna lansering av BioWares «Anthem» som vi lenge har sett frem til. Det har ikke vært mangel på trailere og spillvideoer hittil, men for å gjøre ventetiden enklere har de gått sammen med IGN for blant annet å gi et innsyn i Fort Tarsis, basen hvor RPG-elementene vil finne sted.

Fin grafikk

Vi har blandede følelser om det som går fram av den syv minutter lange videoen under: på én side er ikke det visuelle noe å si på, mens antall bilder i sekundet ser ut til å være noe ustabilt. Det kommer fram at byen gradvis utvikler seg i takt med hvor langt ut i historien du kommer, og at samhandling mellom de ulike karakterene er mindre komplisert sammenlignet med eldre spill fra BioWare.

Demoen til spillet er ikke mange uker unna: de som har medlemskap i Origin/EA Access vil kunne spille demoen fra og med 25 januar, mens alle andre får muligheten 1. februar. I demoen kan man utforske Fort Tarsis selv samt teste ut noen utvalgte oppdrag og to Javelin-klasser.

«Anthem» kommer til PC, PS4 og Xbox One den 22. februar 2019.

Annonse