Epic Games har fått kritikk for å ha unødvendig lange prosesser dersom man har kjøpt et spill ved en feiltakelse, for eksempel.

Annonse


Epic Games kopierer Steam – nå kan du angre i vei

Epic Games har vært ivrige med å dele gode nyheter i kryss og tvers helt siden de annonserte sin egen spillbutikk hvor frister utviklere med veldig gode betingelser sammenlignet med det andre spillbutikker gjør, eksempelvis Steam. I tillegg har lokket mange med gratisspill som kommer en gang hver andre uke – i første omgang var dette Subnautica, før vi så fikk Super Meat Boy.

Fått kritikk

Det selskapet likevel har blitt kritisert for er retningslinjene deres for refusjon dersom man eksempelvis kjøper feil spill, eller spillet ikke er i nærheten av det som har blitt lovet. Hittil har det vært mulig å gi tilbake spill, men det har vært en veldig langsom og krevende prosess. På Twitter skiver nå en Epic Games-topp at kundene fra og med nå kan nyte de samme betingelsene for refusjon som Steam har implementert, slik at det er ubegrenset antall refunderinger uten at det stilles spørsmål, så lenge det er innen to uker spillet ble kjøpt og at man ikke har bikket to timers spilletid.

Refusjonene skjer fremdeles gjennom support-siden, men talsmannen forteller at de jobber med en enklere løsning som gjør at kundene selv kan gjennomføre prosessen på egenhånd.

Ubisoft dropper Steam, går til Epic Games med The Division 2

Annonse


Har du hittil hatt behov for å returnere spill fra Epic Games Store? Fortell gjerne i kommentarfeltet.

Kilde:
Wccftech

Annonse