Lapscreen ble vist frem under årets teknologimesse i Las Vegas.
Lapscreen ble vist frem under årets teknologimesse i Las Vegas.

Annonse


Du kan koble denne tynne skjermen til nesten hva som helst

Stadig flere enheter bruker USB C-standarden, og nå kommer det mye nytt ekstrautstyr som benytter teknologien.

Tynn USB-C-monitor

Et slikt produkt ble vist frem under årets CES i Las Vegas. Lapscreen er en ekstern monitor som kan kobles til USB-C-enheter. Den kan for eksempel brukes som en ekstra skjerm for smarttelefonen din, nettbrettet, eller PC-en. Skjermen kommer i både en standard utgave, og en touch-variant.

Den har et 12,5”-panel med oppløsning på 1080p. Du trenger kun en USB-C-kabel for å koble den til andre enheter. Denne kabelen leverer både lyd, bilde og strøm, så du trenger ingen ekstra lader for Lapscreen. Du får imidlertid muligheten til å benytte HDMI-også, siden det er inkludert.

Lapscreen er også ganske tynn. Selve skjermdelen er bare 4 millimeter tykk, og er langt i fra en klumpete enhet å ta med seg på farten. Det er også mye av tanken bak denne skjermen – den skal være portabel. 

Annonse


Skjermen er på tykkelse med en liten bunke med A4-ark.

Rart at den mangler dette

Vi stusser riktignok over at selskapet ikke har påkostet produktet en skjermstøtte. Slik den leveres ut av boksen, må den ligge flatt på bordet, noe som i mange tilfeller er langt i fra optimalt. En liten innretning som kunne tillatt å bruke skjermen i stående modus, hadde ikke vært for mye å forlange, synes vi.

Vi får satse på at neste generasjon kommer med dette.

Prisen på denne nette dingsen, er 200 dollar (1700 kroner) for standardmodellen, og 265 dollar (2200 kroner) for den med touchskjerm.

 

Kilde:
Digital Trends

Annonse


Annonse


Annonse