Sonos ser ut som de tester markedet for å eventuelt introdusere et billigere alternativ med Atmos.

Annonse


Sonos vurderer dette fremfor dyre Dolby Atmos

Forrige uke registrerte Sonos et varemerke som tyder på at selskapet planlegger nye satelitthøyttalere for Playbar, noe som til syvende og sist er ment til å gi kundene større valgfrihet. Selskapet har nå sendt ut spørreundersøkelser til kunder for å sjekke ut interessen for potensielle nye produkter.

Tester markedet

Undersøkelsen gikk ut til kunder som har satt opp hjemmkinoanlegg med Sonos-produkter og av denne gikk det fram nye, potensielle produktkategorier med ulike priser hvor det klart kommer frem at Sonos undersøker hvor mye kundene er villige til å betale for utvalgte funksjoner og produkter.

 

Annonse


Blant eksemplene finner man et par Sonos Dolby Atmos Surround priset til 699 dollar og det som calles “Sonos Core Sub” til 399 dollar – et billigere alternativ til Sonos sin eksisterende basskasse. Interessant nok så er prisene satt forskjellig for ulike produkter, slik at det er et tydelig tegn på at Sonos tester markedet før de eventuelt lanserer noe nytt.

Mange Sonos-eiere har lenge etterspurt Dolby Atmos etter at Apple TV la til støtte for det, og i et intervju ifjor uttalte administrerende direktør i Sonos at det er tvilsomt at selskapet legger til Atmos-funksjonalitet til gamle høyttalere. At de nå sender ut spørreundersøkelser på denne måten er et tegn på at de vurderer billige alternativer å få Atmos inn til kundene på.

Kunne du vurdert Sonos Core Sub slik det kommer fram i undersøkelsen?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse