HP fortsetter gamingeventyret med å videreutvikle OMEN-serien sin.

Annonse


HP sin nyeste OMEN-laptop har det vi har etterspurt i mange år

På gårsdagens pressekonferanse avslørte HP en rekke nye produkter fra deres gamingserie, OMEN. Blant disse inngår en ny OMEN 15-bærbar, oppgradert OMEN Obelisk og monsterskjermen OMEN X Emperium som vi skrev om tidligere i dag.

Raskere bildefrekvens

De største nyhetene for mange kan være den bærbare PC-en deres som HP nå har store ambisjoner for: OMEN 15 skrytes av å være den første bærbare PC-en som har en skjerm med 240Hz bildefrekvens – skjermen er forøvrig 15.6-tommer og med 1080p-oppløsning. Dette representerer et potensielt stort skifte i hvordan bærbare gamingmaskiner produseres, hvor mange helt sikkert kan tenke seg å velge hurtigere bildefrekvens fremfor finere paneler med høyere oppløsning.

Kanskje like viktig er det å påpeke at maskinen har GeForce RTX-grafikk som hittil utelukkende har vært tilgjengelig på stasjonære maskiner. Dessuten er HP sin nye bærbare spill-PC utstyrt med Core i7-8750H-prosessor. Utover dette er OMEN 15 utviklet med hensikt om å enkelt legge opp til oppgraderinger i ettertid av kundene selv, der man hele tiden er ett panel unna lagringsplass og minnekonfigurasjon.

Obelisk får oppgraderinger

Også den stasjonære maskinen i OMEN-serien får oppgraderinger i spesifikasjonslisten: Obelisk kommer nå med Intels niendegenerasjon-prosessorer, i7-9700K eller i9-9900K. Samtidig kommer den nå med NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti fremfor RTX 2080.

Annonse


Blant andre oppgraderinger til Obelisk er at den nå har vannkjøling og minnekonfigurasjon opptil 64GB HyperX DDR4-minne samt overklokkingsegenskaper – forrige generasjon hadde neppe CPU-er i K-serien.

OMEN 15 blir tilgjengelig i februar med en startpris på 1370 amerikanske dollar, men om du har planer om å gå til anskaffelse av 240Hz-utgaven så må du belage deg på å vente til sommer i tillegg til at vi ikke vet prisen på denne helt ennå. Den oppgraderte Obelisk-maskinen kommer i mars med startpris på 2250 dollar.

Kilde:
Neowin