Huaweis kommende P30 har et par overraskelser på lur.
Huaweis kommende P30 har et par overraskelser på lur.

Annonse


Bringer Huawei 3,5mm-inngangen tilbake i P30?

Vi elsket Huawei P20, og premierte telefonen med hele 10/10 i vår test. Om ikke så altfor lenge kommer oppfølgeren – P30.

Trolig vil telefonen avdukes i mars, og vanligvis ville nettet flommet over av rykter og spekulasjoner i forkant. Denne gangen har det vært rimelig stille rundt den kinesiske mobilprodusentens kommende modell i P-serien.

Vanndråpe og integrert fingersensor

Nå kan det likevel se ut til at designet har lekket. I en ny konsept-video (merk at dette ikke er Pro-utgaven), får vi se at P30 beholder flere av designelementene fra sin forgjenger P20. Men det er også noen vesentlige endringer.

For det første ser vi ingen fysisk fingeravtrykk-leser. Det kan bety at de trolig nå har integrert den i skjermen. Videre kan vi se at rammene har blitt smalere, og at den beryktede «busslomma» har blitt redusert ned til en vanndråpe-løsning.

Annonse


Gjeninnfører 3,5mm-inngang…?

Pussig nok vil P30, ifølge videoen, få en 3,5-mm hodetelefon-inngang. P20 hadde ikke dette, så dette virker litt rart om Huawei bringer tilbake dette i sin nye modell. Med andre ord: dette tar vi med en klype salt.

P20 hadde to kameraer på baksiden, men Pro-modellen hadde tre. Skal vi tro videoen vi nå ser, kommer den billigste P30-modellen til å få tre kameraer også.

I så fall er det nærliggende å tro at P30 vil bli en dyrere telefon enn sine forgjengere, noe som er helt i tråd med utviklingen ellers i markedet.

Vi er spente på å se hva Huawei har gjort med P-serien. Det endelig svaret får vi trolig i mars.

 

Kilde:
91mobiles

Annonse


Annonse


Annonse