Apple sier at iPad Pro kan bli levert bøyd: - Det er normalt
Er du ikke fornøyd med at iPad-en din ser slik ut? Du kan trolig bytte den, men ifølge Apple er det normalt.

Annonse


Apple om bøyd iPad: – Metoden vår kan gi subtile variasjoner

Med mindre du har bodd under en stein de siste ukene, har du garantert fått med deg saken om iPad-ens svar på «bend-gate». Flere iPad-er leveres nemlig bøyd, og Apple sier det er normalt, og ikke en feil.

Dette svarte Apple-toppsjefen når kunde spurte om bøyd iPad Pro

Skylder på ny teknikk

Nå har selskapet lagt ut en dokument på sine nettsider, der de beskriver hvordan de har designet årets modell. Garantert som et var på de siste ukers kontroverser. Alt i alt er det stort sett det samme som Dan Riccio «VP of hardware engineering», sa i desember i fjor.

Apple forklarer nok en gang at de, for første gang noensinne, har tatt i bruk en ny metode kalt «co-modling.»

Annonse


«I denne prosessen, som foregår på svært høy temperatur, blir plasten injisert til nøyaktig målte kanaler i aluminiumskabinettet. Der smeltes de sammen med mikroporer i aluminiumsoverflaten. Etter at plasten kjøles ned, blir forseglingen fullført med en en presis CNC-maskinoperasjon. Dette gir en sømløs integrasjon av plastikk og aluminium i én enkelt og sterk forsegling», skriver Apple.

Selskapet sier at denne teknikken kan føre til at iPad-en ser bøyd ut for det nakne øyet – spesielt fra enkelte vinkler.

Oppfordres til å kontakte Apple

De sier samtidig at ved normal bruk, vil ikke dette være merkbart.

«De små variasjonene påvirker ikke holdbarheten eller funksjonen til produktet, og vil ikke forandre seg over tid ved normal bruk.»

Apple oppfordrer også kunder til å ta kontakt hvis de mener at deres iPad ikke møter spesifikasjonskravene som selskapet har listet opp. De minner at returretten gjelder i 14 dager, og at produktet har ett års garanti.

 

Annonse


Annonse


Annonse