I en lekkasje ser vi et bilde av Samsung Galaxy S10 ute i den virkelige verden der den karakteriseres av tynne rammer og et hull for kamera på front.

Annonse


Her er det beste Samsung Galaxy S10-bildet vi har sett hittil

Vi er nok ikke mange månedene unna lansering av Samsung Galaxy S10 som vi nå lenge har gledet oss til, og vet ganske mye om allerede. Nå har det lekket et bilde som viser smarttelefonen i det virkelige liv – hittil har vi kun sett digitale illustrasjoner.

Bilde av “Beyond 1”

Det er velkjente Evan Blass som nok en gang lekker bilder på denne måten der han skriver at bildet viser “Beyond 1” som er antatt å være standardmodellen for årets Galaxy S10-rekke, mens “Beyond 2” er Galaxy S10+ og “Beyond 0” er en billigere modell som har fingeravtrykksleser på siden og helt flat skjerm fremover kurver på kantene.

Til sammenligning har “Beyond 1” og “Beyond 2” fingeravtrykksleser i skjermen og kurvet glass.

Annonse


Tynnere rammer

Bildet gir flere inntrykk: for det første er rammene som forventet enda tynnere enn de var i Galaxy S9 der topp- og bunnramme har blitt noen millimeter kortere hver – og vi har selvfølgelig et hull for kameraet. Ser man etter nøye så finner man dessuten en høyttaler øverst i midten.

Utover dette har Blass i en Twitter-melding skrevet at denne Galaxy-modellen har tilsvarende funksjon som finnes i Huawei Mate 20 Pro og som tillater omvendt trådløs lading slik at man kan bruke telefonen som en lader.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse