De ekte trådløse øreproppene til Klipsch kommer i en svært stilfull ladeboks som gir 24 timer ekstra batteritid.

Annonse


Ekte trådløse ørepropper fra Klipsch har den feteste ladeboksen vi har sett

Det amerikanske selskapet Klipsch har lenge vært en av de ledende aktørene innenfor flere segmenter på verdensbasis, og har nå planer om å vise frem en rekke nye lydprodukter under Consumer Electronics Show. Blant de nye produktene inngår ekte trådløse ørepropper som døpes T5 True Wireless og koster 199 amerikanske dollar, litt under 2000 norske kroner.

Stilfull ladeboks

Øreproppene har ovale tupper og skrytes av åtte timers batteritid på én fullading, mens ladeboksen kan gi ytterligere 24 timers batteritid. Selve proppene kan vi si oss enige i at er veldig fine med svart utforming og kobberdetaljer – likevel er det ladeboksen som vekker oppmerksomhet på grunn av den stilfulle, minimalistiske utformingen som gjør at den minner om en Zippo-lighter.

Vi gleder oss selvfølgelig til å få flere detaljer rundt disse, men om du faktisk er interessert i T5 True Wireless så må du belage deg på å vente til juni og sommertid før disse havner i butikkene.

Annonse


Flere varianter

Ellers består Klipsch T5-rekke av flere ørepropper som varierer i pris mellom 59 og 199 dollar, blant annet finnes en variant med kabler som gjør at de ikke er ordentlig trådløse.

Hvilke trådløse ørepropper er de fineste på markedet synes du? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse