Den 7. februar kommer Surface Pro 6, Surface Laptop 2 og Studio 2 i norske butikkhyller.

Annonse


Nå kan de nye Surface-produktene forhåndsbestilles i Norge!

Om du er det minste interessert i Microsoft-produkter så har du helt sikkert fulgt med på lanseringen av de nye Surface-produktene og kanskje til og med gledet deg til norsk lansering av disse. Hittil har datoen vært ukjent, men nå bekrefter Microsoft Norge at de blir tilgjengelige i butikk fra 7. februar mens de allerede nå kan forhåndsbestilles.

Surface Pro 6

Lettvekteren Surface Pro 6 leveres med åttende generasjon Intel CPU-er i fargene svart, rød, blå og grå og er 67 prosent raskere enn forgjengeren til tross for at den kun veier 0,77 kilogram. Skjermen er høyoppløst med en tett pikseltetthet på 267 ppi og maskinen kan utstyres med opptil 16GB minne og 1TB SSD-lagring. Batterilevetiden er oppgitt til å være 13.5 timer. Du bør forøvrig ta en titt på vår test av denne som vi fant haugevis av både fordeler og ulemper til.

Surface Laptop 2

På en annen side har man Surface Laptop 2 som er 85 prosent raskere enn sin forgjenger – også denne er utstyrt med åttende generasjon Intel-prosessor. Om denne skriver Microsoft at man har et stilrent design (også denne tilbys i matte sort farge tilsvarende Surface Pro 6) og mye kraft pakket i en liten laptop uten at det går på bekostning av batterilevetiden som skrytes av å holde ut i 14.5 timer.

Annonse


Tastaturet på denne skal også visstnok gi fra seg mindre lyd og det er naturligvis funksjoner som Windows Hello og “Instant On” på plass.

Surface Studio 2

Surface Studio 2 representerer i hovedsak en oppgradering av innmaten hvor vi finner NVIDIA Pascal-kort og opptil 2TB ren SSD-lagringsplass. Maskinen skrytes av å være 50 prosent kjappere enn den originale og skjermen skal visstnok være 39 prosent mer lyssterk og bringer med seg 22 prosent mer kontrast, noe som burde være gode nyheter, særlig for deg som har med bilder og farger å gjøre.

 

Vi har ikke hørt noe om når Microsoft Surface Headphones kommer til Norge, eller om det i det hele tatt kommer til å finnes i norske butikkhyller – testen kan du i hvert fall lese her.

Annonse