Ryktene svirrer om at Google holder på med en Pixel-telefon som er brettbar og som skal ta opp kampen mot Samsungs Galaxy Fold, blant andre.

Annonse


– Brettbar Pixel-smarttelefon under utvikling

Året som var representerer kanskje det året hittil som har stått for flest lekkasjer og rykter med hensyn til smarttelefoner. Dette året ser heller ikke ut til å starte noe dårligere, for allerede nå svirrer ryktene om at Google jobber med en Pixel-telefon som i likhet med Samsungs kommende Galaxy Fold kan brettes.

Syv Pixel-telefoner i utvikling

Før Pixel 3 og Pixel 3 XL var avslørt så gikk den russiske bloggeren Eldar Murtazin ut med ryktene om at Google hadde syv Pixel-prototyper under utvikling der to av disse var Pixel 3 og 3 XL, mens ett av de øvrige prototypene illustrerte en brettbar smarttelefon, uten at det ble gitt særlig mer informasjon om denne.

Nå er det en annen kilde som forteller at Google faktisk har en slik telefon i utvikling – personen har i utgangspunktet ikke utmerket troverdighet og er veldig selektiv i informasjonen vedkommende pleier å meddele, så det er bare å ta opplysningene med en ekstra klype salt. Grunnen til at ryktet likevel har fått fart i seg er fordi det er samstemt med Murtazin sine opplysninger fra noen måneder tilbake.

Umoden teknologi

I august annonserte Google støtte for brettbare telefoner i Android nesten samtidig som selskapet fikk registrert et patent for en slags smarttelefon med hengsler. Vi er naturlig nok spente på hva utviklingen kan føre til, men tar det innover oss at teknologien som hører brettbare telefoner til ikke er i en særlig moden fase.

Annonse


Blir VELDIG dyr: Samsungs kommende fold-telefon får et gigant-batteri som overgår det meste

Kan du tenke deg å skaffe en brettbar mobil når de har etablert seg i markedet?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse