Vi syntes Fallout 76 var moro med venner, men spillet var likevel ikke særlig overbevisende.
Vi syntes Fallout 76 var moro med venner, men spillet var likevel ikke særlig overbevisende.

Annonse


Bethesda lover nytt innhold til Fallout 76

Like før 2019 banket på døren, annonserte Bethesda at de skulle gi bort flere gratis spill til alle som hadde spilt Fallout 76.

Nå hinter selskapet, i et blogginnlegg, til hva vi kan forvente av det kontroversielle spillet i 2019.

Dessverre er det få detaljer foreløpig, men et par ting vet vi.

Fortsatt mange bugs

Heldigvis er selskapets fokus å fikse bugs og andre feil i spillet. Som alle vet kom Fallout 76 med forholdsvis mange bugs til lansering, og Bethesda har lansert en rekke patcher allerede. Bare i desember kom det tre patcher som adresserte flere av de mest plagsomme feilene.

Annonse


Dessverre er det fortsatt mye å ta tak i. Dette vet Bethesda, og skriver i blogginnlegget at neste oppdatering vil være stor, og kommer til å «adressere mange av problemene vi har fått tilbakemeldinger om. Full oversikt over hva patchen gjør, vil komme snart».

Her er storoppdateringen til Fallout 76 vi har ventet på

Kjøp og salg

Det hadde vært litt kjedelig om Bethesda bare kom med feilrettinger – derfor er det gledelig å lese at selskapet har mer innhold til spillet på vei.

«Vi jobber også med noen utrolige oppdateringer for fremtiden, som vi ikke kan vente med å dele. Dette inkluderer nye oppdrag, ukentlige eventer, flere åpne hvelv, et nytt PvP-modus og mye mer», skriver selskapet.

Noe av det mest interessante er kanskje at spillere vil få muligheten til å selge ting til hverandre. Bethesda utdyper ikke dette i blogginnlegget, så her er det rom for spekulasjoner og spådommer.

Har du tro på at Bethesda kan løfte Fallout 76?

 

Kilde:
Fallout 76 Blog

 

Annonse


Annonse


Annonse