Nokia 9 PureView tilbyr et kameraoppsett utenom det vanlige.

Annonse


Lekket video avslører PureView-spesifikasjoner

Nokias kommende smarttelefon med fem kameraer er ikke lenger et rykte og et mysterium: den er mer eller mindre bekreftet takket være en rekke lekkasjer den siste tiden. Nå er det vist fram stillbilder og videoer der Nokia 9 PureView vises i all sin prakt – og det er ikke bare det uvanlige kameraoppsettet som vekker oppsikt.

Fingeravtrykk i skjermen

Det er Evan Blass og MySmartPrice som står for lekkasjene denne gang: disse gir innblikk i flere ting – deriblant at Nokia 9 PureView blir utstyrt med en fingeravtrykksleser under panelet samt prosessor som kan sies å være preget av nåværende generasjon, nemlig Snapdragon 845. Utover dette har selskapet pakket inn 6GB minne og 128 GB lagringsplass, trådløs lading samt en 6-tommer 2K-skjerm med HDR10.

De fem kameraene jobber sammen for å fange så mye detalj som mulig og er i tillegg opplyst til å kunne ta til seg ti ganger så mye lys enn andre smarttelefoner, noe som gjør den til et bra alternativ for deg som setter pris på en god kameratelefon uten å punge ut en formue.

Annonse


Nokia 9 PureView er forventet å bli introdusert sent i januar en gang, til tross for at dette setter en eventuell lansering mellom CES-arrangementet og Mobile World Congress som avholdes litt ut i februar. Vi følger uansett med, og gir oppdatering når den offisielt avsløres.

Kilde:
Engadget

Annonse