Advokatene til Elon Musk er på offensiven til å få saken mot han droppet.

Annonse


Bønnfaller dommeren om å droppe pedo-saken

Det kan se ut til at Elon Musk angrer på at Twitter-disputten han hadde med den britiske grottedykkeren Vernon Unsworth tidligere i år hvor kan blant annet kalte sistnevnte en pedo.

Ønsker å få saken droppet

Advokatene til Musk har nemlig sendt en oppfordring til dommeren som skal behandle saken når den kommer opp i retten, hvor de bønnfaller dommeren til å droppe denne med begrunnelse i at fornærmelsene Elon Musk kom med ikke var seriøse og at de beskyttes av retten til å ytre det man ønsker i USA.

De forteller at det fra Elon Musk sin side var en uskyldig spøk som kunne funnet sted i en skolegård, som en generisk fornærmelse. Advokatene konkluderer det hele med at Twitter er et sted hvor en kan forvente å lese meninger, og ikke fakta – slik at man ikke kan på realistisk vis anta at Musk fortalte sannheten i Twitter-meldingene sine.

Uenig i påstandene

Den britiske grottedykkerens advokater på sin side slår ned på påstandene, og gir uttrykk for at de mener argumentene til motparten ikke holder grunn. Hvorvidt dette også er dommerens oppfatning gjenstår å se. Om Musk i sin tid ga en uforbeholden beklagelse så kan det tenkes at han stilte med større sannsynlighet for dette, men i august kom det fram at han hadde fortalt en reporter fra BuzzFeed News at Unsworth er en voldtektsmann.

Annonse


Elon Musk saksøkt av grottedykker etter “pedo”-kommentar

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse