Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Google har nå en tegneapp i nettleseren som lagrer alle tegningene dine til Google-brukeren din. (Ill.: Google)

Googles tegne-app i nettleser er så praktisk som du får det til

Nå kan du være Picasso i farta.

I det stille har Google lansert en liten applikasjon i nettleseren som heter Chrome Canvas – som du sikkert har skjønt hittil så er dette en liten tegneapp som lar deg tegne noe veldig raskt før den automatisk lagrer tegningen til Google-brukeren din gjennom Chrome.

Minimalistisk

Prøv selv, bare tast «canvas.apps.chrome» i nettleseren din så er du i gang. Det veldig minimalistiske programmet gir deg tegnefunksjonalitet uten at du må dra fram unødvendige programmer og laste ned noe som helst. Chrome Canvas dukket i utgangspunktet først opp i en nylig Chrome OS Dev-fil, men er tilgjengelig på enhver nettleser som støtter WebAssembly, inkludert Firefox.

For utstyr har en det vanlige: blyant, pen, markør og viskelær samt en rekke farger og mulighet til å tilpasse denne. Tegningene kan eksporteres som en PNG-fil, og du kan dra opp tegningen på mobil og motsatt dersom du ønsker det. Om du har en Chromebook kan du laste ned appen ved å trykke de tre prikkene øverst til høyre og deretter trykke «install Canvas».

Kilde:
The Verge

Stikkord: app, chrome, Google, google chrome, paint, tegne