Dette svarte Apple-toppsjefen når kunde spurte om bøyd iPad Pro
Dette ser ikke mye normalt ut, spør du oss.

Annonse


Dette svarte Apple-toppsjefen når kunde spurte om bøyd iPad Pro

MacRumors-leser Craig sendte en epost til Apple-toppsjef Tim Cook for å grave mer i forhold til iPad Pro-modellene som kan bli levert kundene bøyd.

PR-svar

Apples PR-folk snakket til The Verge for noen dager siden, og det mest oppsiktsvekkende den gang var ikke det faktum at produkter kan bli levert defekte, det kan skje alle, men at Apple kommuniserte den gang at de så seg fornøyde med at det var slik.

Artikkelen fortsetter.

Apple sier at iPad Pro kan bli levert bøyd: – Det er normalt

Annonse


Apple melder nå at de skal publisere et offentlig og mer komplett svar. Inntil da har vi følgende fra Dan Riccio “VP of hardware engineering”:

“I forhold til problemet du refererte om nye iPad Pro, så oppfyller unibody-designet og til og med overgår det Apples samtlige høye kvalitetsstandarder for design og presisjonsproduksjon. Vi har nøye konstruert produktet, og alle deler av produksjonsprosessen er presist målt og kontrollert.”

“Vår nåværende spesifikasjon for iPad Pro sin flathet er opptil 400 mikron, noe som er enda tøffere enn tidligere generasjoner. Denne variasjonen på 400 mikron er mindre enn en halv millimeter (eller bredden på færre enn fire ark).”

“Dette flathetsnivået endres ikke under normal bruk over produktets levetid. Merk at disse små variasjonene ikke påvirker enhetens funksjon på noen måte.

Igjen, takk for at du kom ut, og jeg håper at forklaringen tar opp dine bekymringer.”

Vi føler vel ikke at dette adresserer noe som helst, og venter derfor på Apples offisielle svar. Det bør jo komme snart, nå som julaften er tre dager unna?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse