Den nye Office-appen gir deg en klar oversikt over hva du kan og ikke kan laste ned, gitt abonnementløsningen du har.

Annonse


Den nye Office-appen kommer snart gratis til alle Office-brukere

Som et ledd i forenklingen av innloggingsprosessen blant andre ting, introduserer Microsoft en app som kalles Office. Programmet er gratis og kan brukes med hvilket som helst Office 365-abonnement. Eventuelt kan man bruke appen i Office 2019, 2016 eller Office Online – gratisløsningen i nettleseren.

Tilgjengelig nå – eller snart

Den nye Office-appen er en oppgradering fra det som allerede eksisterer i form av “My Office”. Den kan lastes ned allerede nå dersom du er Windows Insider-medlem, men ellers blir den tilgjengelig for øvrige brukere snart ifølge Microsoft selv.

Programmet er ment til å gjøre navigeringen mellom ulike Microsoft-applikasjoner lettere og mer effektiv, hvor nylige dokumenter blir enklere å finne fram til uansett hvor de er plassert. I tillegg har Microsoft implementert den nye søkefunksjonen som omfatter søkeresultater fra både Windows 10, Office 365 og Bing.

Gir bedre oversikt

Den nye Office-applikasjonen gir brukerne en enkel oversikt over hvilke programmer og tjenester som er tilgjengelige samt muligheten til å laste ned Office-programmer lokalt. Det er ikke bekreftet, men ryktene svirrer om at Microsoft etterhvert skal bake inn muligheten for å hente LinkedIn-data.

Annonse


Dersom du allerede har lastet ned den gamle “My Office”-appen så får du den nye gjennom en automatisk oppdatering, ellers må man laste det ned fra Microsoft. Fra og med sommeren 2019 vil alle Windows 10-maskiner komme med den nye Office-appen forhåndsinstallert.

Kilder:
Microsoft
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse